Web Analytics
More
    Reklāma

    Renault ar lepnumu atklāj savu jauno lielo sedanu TALISMAN

    Jaunākie raksti

    Stila ziņā tam piemīt sedana klasiskie kodi un D segmenta klientu novērtētās īpašības. Taču šis sedans, kā liecina nosaukums TALISMAN, pārsniedz ierastos standartus un piedāvā jaunu labsajūtas un vadītprieka dimensiju šajā segmentā.

    Renault TALISMAN ir unikāls apvienojums:

    Reklāma

    • Pārliecinošs dizains  ar slaidu un elegantu siluetu;
    • mājīgs un plašs salons: dāsns plašums visiem braucējiem, sēdekļi labākajā līmenī šajā kategorijā un iespaidīga izmēra bagāžnieks (608 dm3 (VDA norma);
    • inovatīvās tehnoloģijas, lai atrašanos salonā padarītu patīkamāku: indikatori ar 7” digitālo displeju, R-Link2 ar 8,7’’ ekrānu, krāsains HUD projicējošais displejs, audiosistēma Surround BOSE un brīvroku parkošanās;
    • inovācijas intensīvas braukšanas labsajūtai: TALISMAN ir aprīkots ar Multi-Sense tehnoloģiju, lai izpildītu vadītāja vēlmes. Kā vienīgais D segmenta sedans ar 4 vadāmiem riteņiem ar 4Control® un elektronisko amortizācijas kontroli, TALISMAN raksturo unikāla veiktspēja uz ceļa, apvienojot veiklību un drošību, dinamiku un komfortu.

    Ar visām šīm inovācijām TALISMAN lielais sedans savaldzinās ne tikai ar dizainu, bet arī ar sajūtām, ko tas sniegs braucējiem.

    Materiālu kvalitāte un rūpīgā apdare ar veltītu īpašu uzmanību piesātinātajām un spožajām krāsām, raksturo TALISMAN katrā detaļā.

    Samazinātas lietošanas izmaksas, kā arī zems CO2 izmešu daudzums papildina TALISMAN piedāvātās priekšrocības un iespējas.

    Renault TALISMAN būs pieejams arī universāļa versijā, pārņemot visus sedana atribūtus. Renault TALISMAN atjauno un papildina Renault augstākās kvalitātes modeļu klāstu, un tas tiks ražots Duē rūpnīcā..

    Medijus ar Renault TALISMAN iepazīstinās 2015. gada 6. jūlijā, pēc tam to paredzēts izrādīt plašākai publikai universāļa versijā – ar visām sedanam piemītošajām kvalitātēm – Frankfurtes auto izstādes laikā, sākot no 2015. gada 17. septembra.

    Renault lielā sedana tirdzniecība Eiropā sāksies gada beigās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.07.2015 15:45

    Nosaukums kā attīstības tirgiem domātiem modeļiem. Pats auto varbūt būs okei.

    Reklāma