Web Analytics
More
    Reklāma

    Spotify sprukās, iOS 8.4 operētājsistēmas versija uzstādīta jau 37% Apple viedierīču

    Jaunākie raksti

    Tikai nedēļas laikā jaunākā iOS 8.4 versija jau uzstādīta 37% saderīgo Apple viedierīču. Pat Apple nometnei šāds jaunākās operētājsistēmas uzstādīšanas temps ir pamatīgs rekords, tāpēc tiek uzskatīts, ka iPhone un iPad īpašnieki tiecas izmantot bezmaksas Apple Music izmēģināšanas periodu.

    Mixpanel analītiķi uzskata, ka Apple iOS 8.4 operētājsistēmas jaunināšanas rekordi saistāmi pārsvarā ar Apple Music izmēģināšanas periodu, kas pats par sevi būtu tikai saprotami. Bet tiek arī norādīts, ka Spotify un līdzvērtīgi mūzikas straumēšanas servisi šajā nedēļā piedzīvojuši milzīgu klientu skaita kritumu un diez vai daudzi Apple Music izmēģinātāji grasās pēc bezmaksas perioda beigām atgriezties pie Spotify.

    Analītiķi uzskata, ka no Spotify šovasar aizplūdīs vairāki simti miljoni klienti, bet pēc trīs mēnešu bezmaksas perioda iztecēšanas Apple Music uzticīgi paliks lielāka daļa Apple lietotāju. Paši Spotify nav gluži bez vainas, jo Apple Music “ģimenes plāna” mēneša maksa ir zemāka un nepastāv nekādi ierobežojumi. Rudenī gaidāms otrais Apple Music uzvaras vilnis, jo tiks izlaistas Windows un Android Apple Music lietotnes.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jokman
    09.07.2015 10:34

    Esmu arī uzstādījis IOS 8.4. uz Iphone6, bet man liekas, ka telefons ir palicis nedaudz gausāks un bateriju arī ēd ātrāk. Apple Music vispār kā aplikācija diezgan kāra uz bateriju. Ceru ka IOS9 septembrī šo problēmu labos – to arī sola APPLE savos reklāmas rakstos http://www.apple.com/lv/ios/ios9-preview/

    Reklāma