Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony nekad nepārdošot viedtālruņu biznesu

    Jaunākie raksti

    Sony Mobile valdes priekšsēdētājs Hiroki Totoki ir nolēmis pārtraukt baumas pa iespējamo uzņēmuma pārdošanu un oficiāli norādījis, ka Sony Mobile netiks pārdots. Sony Mobile mēs labāk pazīstam kā simpātisko un ūdensnoturīgo Xperia Z sērijas un citu viedtālruņu sēriju ražotāju. Japānas tehnoloģiju gigants apsolījis, ka Sony negrasās atteikties no viedtālruņu un planšetdatoru biznesa.

    Šī gada sākumā vairākas reizes tika baumots, ka Sony Mobile varētu tikt pārdots, jo tas nespēj izķepuroties no zaudējumiem. Baumu pamatā bija milzīgo zaudējumu norakstīšana, kas tiek saistīta ar vēl 2012. gadā iegādātām Ericsson daļām. Neveiksmju sēriju papildināja Vaio zaudējumu apjomi un datoru divīzijas pārdošana. Tāpēc tika pieļauts, ka Sony iztirgo visus zaudējumus nesošos biznesa novirzienus, kuru starpā būtu jābūt Xperia viedtālruņiem.

    Reklāma

    Lai cīnītos ar konkurentiem, Sony Mobile turpmāk lielāku uzsvaru liks uz viedtālruņu lietojamību, ekrānu uzlabošanu, skaņas kvalitātes celšanu, kā arī slaveno Sony kameru moduļu tālāku izstrādi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma