Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry Venice: Android Lollipop un liektas ekrāna malas (baumas)

    Jaunākie raksti

    Esam jau iepriekš rakstījuši, ka BlackBerry vismaz daļēji varētu pieslieties Android nometnei. BlackBerry varētu dot zaļo gaismu nepiedodami nedrošajai Google Android operētājsistēmai. Reuters norāda, ka šādas baumas nāk vienlaikus no četriem uzticamiem avotiem. BlackBerry šobrīd ir pussoli no Android, jo pastāv pavisam oficiāla iespēja ielādēt un izmantot Android lietotnes no Amazon veikala. Amazon lietotņu veikals nāk jau rūpnīcā uzstādīts BlackBerry 10 operētājsistēmai. BlackBerry operētājsistēmas izplatība ir zem 1% visā pasaulē, kamēr Android ieņem stabilu pirmo vietu ar aptuveni 78%.

    BlackBerry Venice, iespējams, kļūs par pirmo ražotāja viedtālruni, kas papildinās Android viedierīču skaitu, turklāt tas nebūs nekāds nīkulis. BlackBerry Venice būšot viens no retajiem viedtālruņiem pasaulē ar Quad HD ekrānu, un viedtālrunis ASV tirgū varētu nonākt jau novembrī.

    Reklāma

    @evleaks piedāvā jaunus BlackBerry Venice attēlus, kuros redzams, ka viedtālruni darbina pielāgota Android Lollipop operētājsistēmas versija. Viedtālrunis saņēmis noapaļotas ekrāna sānu malas, kas nedaudz atgādina Samsung Galaxy S6 edge redzētās.

    Baumu avoti norāda, ka BlackBerry negrasās arī atteikties no fantastiskās fiziskās QWERTY klaviatūras un beidzot Android faniem varētu pavērties iespēja saņemt labāko no abām iesaistītajām pusēm – modernu Android operētājsistēmu, ko papildina fantastiska BlackBerry QWERTY klaviatūra.

    BlackBerry-Venice-running-Android-Lollipop.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mehinātors
    05.07.2015 17:10

    Tas pat izskatās kruti

    Gatis Preiss
    05.07.2015 18:41

    Tas būtu baigi labs aparāts, nav vārda par matriāliem ja būtu no izturīgiem+ūdens/putekļu aizsardzība un izmēros neskrietu pakaļ lielajiem mižiem būtu iekarojams un labs aparāts, bet lai nesteidzās man vēl vairāk kā gadu jādzīvo ar Sony xpedia z1 C!

    Gunārs Heinsbergs
    05.07.2015 20:48

    Tā klaviatūra ir izbīdāma – es pareizi sapratu…?

    05.07.2015 23:09

    Tā izskatās pēc bildēm.

    Uldis M.
    06.07.2015 16:45

    Pieeja interesanta… Bija jau aizmirsies ka bija arī tādi slaideri. Sākumā nodomāju – nu priekš kam tā visu sarežģīt – vai tad tiešām vēl neesam pieraduši pie skārienievades? Bet ja tā labi padomā, ja viņi taisītu klasisku androīd telefonu – tas vienkārši noslīktu konkurentu jūrā. Bet ar šo BlackBerry varētu atrast savu vietiņu zem saules pārpildītajā Android ierīču pulkā.

    vilnis salenieks
    06.07.2015 19:32

    portret qwerty slaideris o_O – ash nespēju noticēt ka kas tāds varētu tiktu uzražots, liels ekrāns + ērtas pogas – shud ap nd take my money :))

    Nettwerk
    07.07.2015 11:50

    Hmm, tas butu interesanti. Bet visnotal interesants peec izskata.

    Reklāma