Web Analytics
More
    Reklāma

    Ķīnā uzsākta tiesvedība par lieko programmatūru Samsung un Oppo viedtālruņos

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā reti kuru var pārsteigt liekās programmatūras apjomi Android viedtālruņos, turklāt šādi grēko ne tikai mazie ražotāji, bet pārsvarā sūdzības tiek saņemtas no Samsung klientiem jau kopš Galaxy S4 laikiem. Ja atmiņa neviļ, Galaxy S4 Active bija viens no grandiozākajiem liekās programmatūras apjomiem, kas skaita ziņā sniedzās jau piektajā desmitā. Tieši tas pats attiecas uz Oppo, bet pie mums šie viedtālruņi ir ar uguni jāmeklē.

    Ķīnas patērētāju tiesību aizstāvji uzsākuši tiesvedību pret Samsung un Oppo, kur uzmanības centrā ir Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9008S) un Oppo Find 7 (X9007). Patērētāju tiesību aizstāvji uzskata, ka pircējam ir jābūt iespējai atteikties no nevēlamām lietotnēm. Oppo paspējis savā viedtālrunī uzstādīt 70 neatinstalējamas lietotnes, kamēr Samsung klibo nopakaļ ar nieka 40. Tiek pieļauts, ka dažas no liekajām lietotnēm arī varētu zagt lietotāju datus.

    Reklāma

    Tiesvedība uzsākta pēc daudzu iesniegumu saņemšanas, bet patērētāju tiesību aizstāvji uzsver, ka vēlas panākt ražotāju piekāpšanos, oficiāli rakstiski uzskatot visas viedtālruņos uzstādītās lietotnes, kā arī ļaujot tās pilnībā dzēst no viedierīcēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    04.07.2015 09:56

    labāk vispār nesieties ar androīdu, bet maksimālais efekts tiek panākts nelietojot too-smart tālruņus….

    Mahmuds
    04.07.2015 11:50
    Reply to  x

    Labāk lietot Nokia 3310 un neviens neko tev nenozags :D

    x
    04.07.2015 12:50
    Reply to  Mahmuds

    dzirdēts, ka tie kam ir par ko baidīties, tieši tā arī dara (lieto dambfonus), pie tam izmanto tos vienu reizi.

    cita lieta, ka tev nav nekā zagšanas vērta :D

    Reklāma