Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook gatavojas Music servisa izveidei (baumas)

    Jaunākie raksti

    Tik pāris dienas atpakaļ savu ceļu uzsācis Apple Music mūzikas straumēšanas serviss, bet jau klīst runas par Facebook mešanos mūzikas straumēšanas biznesā. Tiek baumots, ka Facebook pārstāvji nesen tikušies ar lielāko mūzikas ierakstu uzņēmumu pārstāvjiem, lai pārrunātu sākotnējos plānus.

    Facebook jau esot bijuši pie Sony Music Entertainment, Universal Music Group un Warner Music Group. Neviens šobrīd nevar apgalvot, ka runas bijušas tieši par mūzikas straumēšanu, tomēr tas tiek uzskatīts par ticamāko tikšanās iemeslu. Protams, šobrīd nevienam nav ne jausmas, kāds tad varētu izskatīties Facebook Music  straumēšanas serviss, bet tiek minēti tādi skaļi saukļi kā “unikāla klausīšanās pieredze” un viss cits, kas piederas pie lietas.

    Reklāma

    Jāatgādina, ka vēl 2011. gadā Facebook stāvēja pie Spotify šūpuļa, kad populārais mūzikas straumēšanas serviss uzsāka savu darbību ASV. Facebook ir milzīgs potenciāls iegrābties mūzikas straumēšanas servisu klientu pīrāgā, jo sociālais tīmeklis kopā ar mūzikas straumēšanu var būt spēcīgs vilinājums nenobriedušiem prātiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma