Web Analytics
More
    Reklāma

    Uber daļēji iegūst Bing kartes un pie sevis uzņems ap 100 Microsoft darbiniekus

    Jaunākie raksti

    Taksisti Uber grasās daļēji pārņemt Microsoft Bing aktīvus un arī ap 100 Microsoft darbiniekus, kuri atbild par par kartēm un karšu datu apstrādi. Uber un Microsoft ir oficiāli apstiprinājuši šo darījumu, bet netiek izpaustas tā detaļas. Tiek lēsts, ka Microsoft šādā veidā neietaupīs gandrīz neko, ja ņem vērā uzņēmuma izmērus un izdevumus, toties Uber rokās nonāks spēcīgs karšu izveides rīks ar visu nepieciešamo nodrošinājumu un zinošiem darbiniekiem.

    Uber lietotni var uzskatīt par karti ar pievienotām iespējām izsaukt taksometru, tāpēc inženieru un gatava karšu risinājuma iegāde ir uzskatāma par milzīgu ieguvumu. Microsoft vienmēr uzstājis, ka Bing meklēšanas serviss ir viņu pamata bizness un tas netiks pārdots, tieši tāpēc Uber ķetnās nonākusi tikai neliela Bing daļa, kas atbild par karšu servisu.

    Reklāma

    Protams, Uber grasās uzlabot savus servisus, tāpēc karšu serviss ir absolūti nepieciešams. 100 jaunu speciālistu pieņemšana būtu sarežģīts un laikietilpīgs process, tāpēc ir tikai saprotami, ka jau gatavs risinājums ar visiem cilvēkiem ir lielisks pirkums, bet paliek jautājums – kas ir tik nozīmīgs Uber plānos, lai pieņemtu tik grandiozu iegādes lēmumu?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma