Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony grasās piesaistīt 4 miljardus dolārus gaismjūtīgo matricu ražošanai

    Jaunākie raksti

    Esmu milzīgs Sony Xperia Z sērijas viedtālruņu fans, bet ar mani vienu būs “par īsu”, lai visu milzīgo Sony kuģi noturētu virs ūdens. Pēdējos mēnešos par Sony pienākušas tikai skumjas ziņas sākot ar finansiāla rakstura problēmām un beidzot ar Sony Xperia Z3+ nenormālo pārkaršanu un izslēgšanos. Pārkaršanu atzina pat Sony un mūsu komentāros lasāms, ka ir jau pirmie Sony Xperia Z3+ klienti/upuri.

    Bet viena Sony biznesa nozare var lepoties ar milzīgu noietu un tā ir gaismjūtīgo matricu ražošana. Sony Exmor gaismjūtīgās matricas atrodamas neskaitāmos viedtālruņu flagmaņos un fotoaparātos, tomēr gaismjūtīgo matricu ražošanas jaudas attīstās niecīgiem solīšiem. Bija zināms, ka Sony nespēj apmierināt milzīgo pieprasījumu pēc gaismjūtīgajām matricām, bet tas tiks labots ar naudas piesaisti un ražošanas jaudu palielināšanu.

    Reklāma

    Reuters ziņo, ka Sony grasās izlaist jaunas akcijas, kas ir unikāls notikums, jo pēdējo reizi Sony izlaida papildus akcijas pirms 26 gadiem. Tiek lēsts, ka Sony Exmor gaismjūtīgās matricas un PlayStation 4 ir gandrīz vienīgās nozares, kur Sony pelna. Viedtālruņu, televizori un daudzas citas nozares nesot tikai zaudējumus. Tāpat tiek pieļauts, ka šogad Sony būs izrāpies no zaudējumiem un gadu noslēgs ar peļņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma