Web Analytics
More
    Reklāma

    CyanogenMod komanda piedāvās jaunu Chromium bāzētu pārlūku Gello

    Jaunākie raksti

    Šobrīd par jauno mobilo viedierīču interneta pārlūka projektu zināms nav daudz, tomēr izklausās, ka pie mums nonāks viens ļoti interesants produkts, ko spēs izmantot ne tikai urķi un jūsmiņi ar roototiem viedtālruņiem. CyanogenMod komandas dalībnieks Joey Rizzoli izlicis savā Google+ lapā informāciju par Gello interneta pārlūka projektu, kas balstīts uz Google atklātā pirmkoda Chromium projektu. Jāatzīmē, ka arī Google Chrome pārlūkam ir šīs pašas saknes.

    Google+ izvietota niecīga informācija, kas parāda dažas ekrānkopijas un pāris jaunā mobilā pārlūka nianses. Izskatās, ka Gello interneta pārlūks saņems tā saucamās “Night mode” un “Immersive mode”, kā arī iespēju pielāgot lejupielādes iestatījumus. Gello pārlūka saskarne varētu būt pielāgojama pēc lietotāja vēlmēm.

    Reklāma

    Netiek pagaidām atklāta informācija par CyanogenMod plāniem attiecībā uz  Gello interneta pārlūka projektu pamatideju. Iespējams, ka pārlūks nonāks Play Store lietotņu veikalā, bet tikpat liela ir iespējamība, ka CyanogenMod grasās pārlūku piedāvāt kā daļu no Cyanogen OS. Iepriekš ziņojām, ka Cyanogen vēlas sadarboties ar Yahoo un citiem izstrādātājiem, lai izveidotu Android bāzētu operētājsistēmu, piešķirot plašākas un dziļākas pieejas izstrādātājiem. Tiek norādīts, ka projekts varētu aizņemt gadus, bet Cyanogen vēlas gandrīz pilnīgu brīvību savam domas lidojumam. Atkāpšanās no Google plānotā operētājsistēma kursa maksās pieeju Google Play, Maps un Gmail. Cyanogen sola izveidot savu aplikāciju veikalu 18 mēnešu laikā, lai pierādītu jaunās idejas nopietnību.

    gello

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    01.07.2015 12:40

    Vai tad Google Play, Maps un Gmail nevar uzlikt katrs lietotājs pats, ja to nav uzlicis ražotājs?
    Liekas ka lielākajai daļai ķīnas aparātu tas nav, un tad to ir jāuzliek. Runājot par gmail, ar tādiem pat panākumiem var darbināt Yahoo.

    01.07.2015 14:13
    Reply to  LOOK

    Ja izdodas uzlikt Google Play, tad viss cits ir sameklējams tieši tur. Bet ne par to stāsts!

    Te drīzāk ir runa par izvairīšanos no Google un Google Play.

    Reklāma