Web Analytics
More
    Reklāma

    “OK Google” lietošana beidzot pieejama arī bezsaistē

    Jaunākie raksti

    Google I/O 2015 konferences ietvaros tika izziņots, ka tehnoloģiju milzis grasās vairākas paša uzturētās lietotnes atļaut izmantot daļēji arī esot bezsaistē. Jau šobrīd nelielus soļus spērusi Google App (agrāk Google Search App), kas vairākas “OK Google” balss komandu iespējas ļauj darbināt bezsaistē.

    Google App 4.8 versija nodrošinās pieeju saglabātajam interenta saturam, kas jau atrodas viedierīcē, kā arī varēsi ar balss komandām veikt zvanu, nosūtīt īsziņas, atskaņot un kontrolēt mūziku, un tās skaļumu, kā arī aktivizēt Wi-Fi savienojumu, pielāgot ekrāna izgaismojuma līmeni.

    Reklāma

    Tuvāko mēnešu laikā tiks uzlabotas arī Chrome, Maps, YouTube bezsaistes iespējas. Protams, vēl arvien nāksies visu saturu pirms tam saglabāt viedtālruņa atmiņā, toties pēcāk Chrome, Maps, YouTube bezsaistē piedāvās pilnu funkciju klāstu. Arī navigāciju ar balss norādēm. Par YouTube bezsaistes iespējām zināms tas, ka video tiks saglabāti 48 stundas pēc to ielādes viedierīcē. Precīzi par automātisku bezsaistes satura dzēšanu Google nav izteikusies, vien likusi noprast, ka mūžīgi YouTube video viedtālrunī glabāt nevarēs.

    Saite uz Google App 4.8 versiju pieejama pie Avota, nepacietīgie to uzstāda paši “uz savu galvu”, pacietīgie gaida jauninājumu no Play veikala.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma