Web Analytics
More
    Reklāma

    Tu neesi vientuļš – SwiftKey lietotnes nepilnības ir gandrīz visiem

    Jaunākie raksti

    Jau vairākas dienas SwiftKey nespēj novērst pēdējā jauninājuma atnesto problēmu Android lietotnei. Gandrīz visi Android 5.0 un arī 5.1 Lollipop lietotāji būs redzējuši, ka dažviet SwiftKey ekrāna klaviatūra pēc vārda izlabošanas to arī uzraksta atkārtoti. Īpaši izteikti tas esot Android 5.1.1 lietotājiem, bet šādas operētājsistēmas versijas izmantotāju skaits ir mazs.

    SwiftKey oficiālā nostāja atklāj, ka tiešām šādas problēmas ir pēc pēdējā jauninājuma saņemšanas, tomēr tās vērojamas mazā skaitā viedierīču. SwiftKey šobrīd ļoti aktīvi strādājot, lai novērstu visas negatīvās nianse. Pamatā vārdu dubultošanās redzama dažādos forumos un komentāru rīku izmantošanas laikā, tāpēc esot grūti pilnībā izskaust vārdu dublēšanos.

    Reklāma

    SwiftKey ir iemīļotākā ekrāna klaviatūra Android viedierīcēm, turklāt tā jau vairākus mēnešus pieejama bez maksas. Daļējas SwiftKey iespējas var baudīt arī iPhone lietotāji, bet tiem drošības apsvērumu dēļ liegtas vairākas būtiskas rakstītā satura sinhronizācijas iespējas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    27.06.2015 16:23

    Nekas nav labāks par Sony klavieres app ;)

    Filips
    28.06.2015 20:42

    Jā, man arī novērojama šī du bultošanās

    Reklāma