Web Analytics
More
    Reklāma

    Qualcomm Snapdragon 820 labos esošās karšanas problēmas un to ražos Samsung

    Jaunākie raksti

    Informācija no Ķīnas lielajiem ražotājiem norāda uz to, ka Qualcomm pabeidzis Snapdragon 820 specifikāciju izstrādi un procesora paraugi jau tiekot sūtīti ražotājiem.

    Vēl šī gada martā Qualcomm Mobile World Congress 2015 ietvaros lielījās, ka Snapdragon 820 būs nākamās paaudzes procesoru flagmanis ar neiztrūkstošu 64-bitu atbalstu un jauniem Kyro procesora kodoliem. Tiek baumots, ka Snapdragon 820 Kyro kodoli sasniegs 3.0 GHz takts frekvenci.

    Reklāma

    Tāpat tiek baumots, ka Qualcomm grasās pamest TSMC un kā procesoru ražotāju izvēlēties Samsung, jo tas sevi pierādījis kā spējīgu konkurentu ar Exynos 7420 procesoru, ko uzstāda Galaxy S6 modeļos. Sony, HTC un Xiaomi būšot pirmie ražotāji, kas savos viedtālruņos uzstādīs Snapdragon 820. Notiekot pat nekur nereklamēta cīņa starp Xiaomi un citiem ražotājiem, jo Xiaomi plānojot jauno procesoru uzstādīt Mi 5, kura izlaišana gaidāma agrā rudenī. Tiek pieļauts, ka arī LG ražotais Nexus nākotnes modelis tiks pie Snapdragon 820.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Maris Laudams
    28.06.2015 13:42

    Atdot ražošanu uzņēmumam, kam pieder un kas ražo konkurējošu produktu, cik tas ir saprātīgs lēmums?

    x
    28.06.2015 14:21
    Reply to  Maris Laudams

    no raksta saprotams, ka ražoja TSMC, tagad ražos Samsung, visdrīzāk ka ne visus QC pročus. Paši QC arī turpmāk varēs izstrādāt jaunus procesorus.

    LOOK
    29.06.2015 11:31

    Izskatās ka Smasung ir viens no retajiem kas spētu sakomplektēt trubu tikai no savām komponentēm. Tā protams nebūtu labākā, bet citiem pat tādas nesanāktu. Pārējiem ir dažādu konkurentu komponenšu salikums. Gala lietotājam tiek piedāvāts produkts, nevis komponentes, tamdēļ ir dziļi vienalga cik no Samsung ir iPhone trubā.

    Reklāma