Web Analytics
More
    Reklāma

    Jau 50 000 klientu izmanto LMT “Neatkarība” neierobežoto interneta pieslēgumu

    Jaunākie raksti

    LMT piedāvājums izmantot internetu telefonā bez apjoma ierobežojuma ir mainījis klientu paradumus un būtiski palielinājis datu pārraides straumi mobilajās ierīcēs. Kopš pagājušā gada nogales, kad LMT ieviesa programmu Neatkarība, klientu patērētais datu apjoms vidēji pieaudzis par 45 %, salīdzinot ar interneta patēriņu, kāds viņiem bija pirms tam. Cilvēki sākuši daudz aktīvāk izmantot dažādas lietotnes un pārlūkot interneta saturu.

    Latvijā arī aizsācies īpaši straujš viedtālruņu pārdošanas apjomu pieaugums. LMT šī gada pirmajā ceturksnī pārdoto viedtālruņu skaits pieaudzis par 86% salīdzinot ar pagājušo gadu. Tas veicina arī mobilā interneta lietotāju skaita palielināšanos, jo ļauj pilnvērtīgāk izmantot viedtālruņa iespējas. Šī gada pirmajā ceturksnī LMT Internets telefonā klientu skaits pieaudzis par 22% salīdzinot ar to pašu periodu pērn.

    „Mēs redzam, ka cilvēki sāk novērtēt izmaiņas, ko viņu dzīvē dod Neatkarības piedāvājums. Iespēja lietot internetu bez datu apjoma ierobežojuma ļauj būt patiešām mobiliem un ikdienā baudīt visas interneta sniegtās iespējas, neatkarīgi no vietas, kur jūs atrodaties – birojā vai meža vidū,” uzsver LMT Biznesa vadības dienesta direktors Vīgants Radziņš.

    LMT kā pirmais ieviesa klientiem iespēju izmantot internetu telefonā bez apjoma ierobežojuma. Tā kā klientu atsaucība bija liela, tam sekoja arī konkurenti. Tagad LMT Neatkarība izmanto jau vairāk nekā 50 000 klientu.  Daudzi no tiem ir pilnīgi jauni klienti, kas iepriekš vispār nav izmantojuši LMT internetu telefonā. Iespējams, viņi pirms tam lietojuši wi-fi, bet tagad tā vietā izmanto ātrgaitas LMT mobilo internetu telefonā.

    Par Neatkarība 50 000. lietotāju kļuva ilggadējs LMT sadarbības partneris, SIA ELTETE, kam internets telefonā ir būtisks palīgs ikdienas darbā. SIA ELTETE valdes loceklis Dmitrijs Užgalovs stāsta, ka internets telefonā nepieciešams operatīvai saziņai gan ar veikalu vadītājiem, gan montētājiem un citiem darbiniekiem, kuriem vienmēr jābūt precīzi informētiem par iespējamām izmaiņām montāžas un citu kompānijas veikto darbu grafikos. NEATKARĪBA ievērojami uzlabos SIA ELTETE darbu, ļaujot sniegt pakalpojumus vēl ātrāk un precīzāk kā līdz šim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bils
    28.06.2015 14:33

    Pilnīgs ūdens… Kaut būtu vismaz pieminēts tarifs, GSM, 3G, 4G, kas vēl???
    Saprotu ka varu aiziet uz LMT mājas lapu, bet kāpēc man jāiet? Tad jēga šim rakstam, ja info jāmeklē pašam?
    Nav intereses piestaigāt… “Brīvība”, 2.SIM BITE ;)
    Nebija par reklāmu samaksāts?

    Ksspars Lccis
    28.06.2015 15:16
    Reply to  Bils

    piestaigāt intereses nav, bet paķēzīties ir?

    Bils
    28.06.2015 15:24
    Reply to  Ksspars Lccis

    Aha, aptuveni šādu attieksmi arī gaidīju, kad rakstīju txt. Vienbrīd pat padomāju KĀPĒC rakstu šo, nav manā stilā zaimot. Bet ja šis ir reklāmraksts vai kraniņa garināšanai veltīts, tad trūkst sauso faktu, respektīvi izmaksas.

    28.06.2015 15:19
    Reply to  Bils

    Nesapratu jautājumu. Rakstā taču viss pateikts – tarifu Neatkarība jau lieto 50k klientu.

    Bils
    28.06.2015 15:31

    Sorry, necepies, es par mēneša tarifu kka uzcepos, nav minēta… Man itkā vienalga vai to lieto 50k vai dividesmitrīs deguni :)
    P.S. Joprojam lietoju Brīviba, bet sievas # no LMT pārslēdzu uz Bite, jo tur tieši druadzīgāks mobilais i-nets.
    P.P.S. Otra karte no ChatSim (WhatsApp) patiešām rullē!!

    28.06.2015 16:42
    Reply to  Bils

    Tarifa “Neatkarība” mēneša maksa ir 9.99 eiro.

    Ksspars Lccis
    28.06.2015 17:22

    jocīgi, cilvēks esot LMT klients, lietojot kaut kādu Brīvību, varbūt neatkarību bet par tarifiem neko – tātad arī nezin mans.lmt.lv, rēķinus saņem pa pastu, koroče dzīvo urālos, bet spēka pietiek lasīt nīstā LMT preses relīzi un kaut ko cepināt :D

    Reklāma