Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play Music pievieno bezmaksas mūzikas klausīšanās iespēju

    Jaunākie raksti

    Google vakar izziņoja, ka arī Google Play Music servisu turpmāk varēs izmantot bez maksas kopā ar reklāmu klausīšanos. Bezmaksas saturā ietilps specializētas radio stacijas, kur mūzikas starplaikos nāksies klausīties reklāmas. Pagaidām gan bezmaksas Google Play Music būs pieejams vien ASV teritorijā, ja servisu izmantosi interneta pārlūkā, bet gaidāms, ka iOS un Android lietotnes, kā arī izplatībā pārējā pasaulē vēl sekos.

    Gluži kā Apple Music radio servisa sadaļā, arī Google Play Music it kā strādāšot īsteni dīdžeji, kuri uzturēs aktīvu un pievilcīgu mūzikas saturu. Tikšot veidoti dažādi tematiski radio kanāli, lai katrs pats varētu piemeklēt ko savai gaumei un noskaņojumam. Pastāvēs iespēja meklēt pat specifisku mākslinieku, bet tiks piedāvāta līdzvērtīgu mūziku atskaņojoša stacija.

    Reklāma

    Google Play Music, kā arī daudzi citi esošie mūzikas straumēšanas servisi gatavojas spilgtam Apple Music un Beats 1 radio stacijas uznācienam, tāpēc gaidāms, ka tuvākajā laikā Spotify pārskatīs savu servisu mēneša maksas un visādos citos veidos vilinās lietotājus pie sevis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma