Web Analytics
More
    Reklāma

    Renault Kadjar krosovers pieejams pasūtīšanai

    Jaunākie raksti

    Līdz ar Kadjar ienākšanu Latvijā, Renault paplašina savu krosroveru piedāvājumu – kas šobrīd ietver Captur un Koleos – ar papildinājumu C segmenta modeļu klāstā.

    Kadjar ienāk ar svaigu pieeju krosroveru koncepcijai. Tam ir sportisks ārējais izskats, izsmalcināts salons, pateicoties kvalitatīvu materiālu izmantošanai un augstas kvalitātes apdarei.

    Reklāma

    Kadjar nāk ar modernu aprīkojumu, ieskaitot funkciju savienojamību, piemēram, ar R-Link 2 multimediju sistēmu un daudziem pārliecinošiem vadītāja palīgrīkiem.

    Kadjar var specificēt ar 4×2, 4×2 + Extended Grip vai arī 4×4 piedziņu, kas padara šo auto par ideāli piemērotu gan aizbēgšanai ārpus pilsētai, gan braukšanai apdzīvotās vietās.

    Četras aprīkojuma versijas

    Pamata aprīkojums – LIFE versija (pieejama no septembra) – ar manuālo klimata kontroli, kruīza kontroli ar ātruma ierobežotāju, iekļautas sistēmas kā ABS, AFU, ESC, HSA, 6 gaisa spilveni, automātiskās parkošanās bremzes un Bluetooth® radio-CD. LIFE ekipējumā ietilpst arī 16 collu tērauda riteņi, hroma logu apmales, durvju iekšējie rokturi un spoguļu ietvari virsbūves krāsā, bet korpusa priekšpuses un aizmugures daļas – melnā krāsā.

    ZEN aprīkojuma versija paredz papildu rīkus kā Renault brīvroku sistēma, vadītāja sēdekļa augstuma un muguras atbalsta regulēšana, stūres ādas pārklājums, miglas lukturi ar pagriezienu izgaismošanas funkciju. No LIFE pamata līmeņa versijas ZEN atšķiras arī ar 17 collu vieglmetāla diskiem un sānu aizsargsvītrām ar hromētiem akcentiem

    INTENS aprīkojuma līmenis paredz papildus rīkus kā R-Link 2 multimediju sistēma ar navigāciju, radio, paplašinātu Eiropas karti, Bluetooth, USB ligzdu, automātisko duālās zonas klimata kontroli, lietus sensoru, tāpat arī sānu spoguļus ar elektrisku nolocīšanas iespēju, auduma polsterējumu ar ekoloģiskās ādas elementiem, aizmugures sēdekli 1/3 – 2/3, ar sistēmu Easy Break un elkoņu balstiem, priekšējo un aizmugurējo parkošanās palīgrīku plus virkni citu vadītāja palīgrīku, ko novērtēsiet ikdienas braucienos: joslas maiņas brīdinājums (LDW), ceļa zīmju atpazīšana, automātiskā tuvo un tālo gaismu pārslēgšana (AHL). Šīs versijas modelim ir tonēti aizmugurējie logi, korpusa priekšējā un aizmugurējā daļa grafīta krāsā, kā arī jumta reliņi.

    Augstākās klases Kadjar ir BOSE® aprīkojuma līmenis, kas ripo uz 19 collu vieglmetāla riteņiem. Šajā komplektācijā ietilpst Full LED Pure Vision priekšējie lukturi, kā arī ādas/auduma polsterējums un Nappa ādas apdare stūrei, durvju sliekšņi ar BOSE® zīmi un sānu spoguļu ietvari mirdzoši melnā krāsā.

    Dzinēji, kas apvieno lielisku veiktspēju ar zemu CO2 izmešu daudzumu

    Renault Kadjar kopš paša sākuma ir pieejams ar trīs dažādiem Energy tipa dzinējiem, kas apmierinās dažādu klientu vajadzības, kuri meklē jaudīgu veiktspēju, kā arī mazu degvielas patēriņu un CO2 emisiju.

    Kadjar Energy dCi 110 izceļas kā vislabākā savas klases automašīnu vidū ar mazu degvielas patēriņu (3.8 litri/100km) un CO2 emisiju (99g/km) – vai nu ar manuālo, vai automātisko transmisiju ar duālā sajūga sistēmu (EDC).

    Konkrētais modelis pieejams arī ar dzinējiem Energy dCi 130 (dīzelis) un Energy TCe 130 (benzīns).

    Renault Kadjar cenas

    Jaunā Renault Kadjar cenas būs sākot no 19410 EUR (Energy TCe 130 ar ZEN aprīkojumu) līdz 29250 EUR (Energy dCi 130 4×4 ar BOSE aprīkojumu).

    [gview file=”https://cdn.kursors.lv/2015/06/Kadjar_2015_06_24pages_LV.pdf” save=”1″]

    Renault Kadjar fotogrāfijas

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma