Web Analytics
More
    Reklāma

    Philips izlaiž televizorus ar Android 5.0 (Lollipop)

    Jaunākie raksti

    TP Vision pērn kļuva par pirmo ražotāju pasaulē, kas uzsāka ražot Philips televizorus uz Android operētājsistēmas bāzes. Šogad ražotājs paplašina Philips Smart iespējas ar otro paaudzi, būtiski uzlabojot tehniskās iespējas. Šobrīd gandrīz viss Philips televizoru sortiments darbojas uz jaunā Android 5.0 (Lollipop) bāzes, sniedzot līdz šim nebijušas iespējas baudīt Philips Smart platformu un Google Play veikala priekšrocības.

    Šāds ražotāja solis vēl vairāk nostiprina Philips Android televizorus kā nozīmīgu izklaides instrumentu mājās un sniedz vēl nebijušas iespējas baudīt Smart TV priekšrocības. Šis tehnoloģiju jaunums paplašina Smart TV platformas iespējas un nodrošina augstu ātrumu un televizora veiktspēju gan televīzijas pārraižu skatīšanās laikā, gan lietojot kādu no tiešsaistes spēlēm.

    Reklāma

    Pieslēdzot televizoru internetam, ir iespējams lietot Philips Smart TV un izmantot plašo Google Play veikalu ar plašo lietotņu, spēļu, televīziju un tiešsaišu pakalpojumiem. Televizori ir savienojami gan ar viedtālruņiem, gan ar planšetdatoriem, kuri atbalsta Android operētājsistēmu, un sniedz plašas darbības iespējas.

    Iekšējā atmiņa palielināta līdz 16 GB

    Lai varētu uzglabāt aplikācijas, spēles un lejupielāžu saturu, Philips televizori, kas aprīkoti ar Android, piedāvā 8 vai 16 GB lielu iekšējo atmiņu. Tiem, kam šāds apjoms ir par mazu, vienlaikus var ērti pieslēgt ārējo atmiņu, izmantojot USB.

    Pirmais piedāvā aplikāciju Spotify Connect

    TP Vision ir pirmais ražotājs pasaulē, kas savos Philips Smart televizoros integrējis mūzikas aplikāciju Spotify Connect. Tas ļauj Spotify Premium lietotājiem klausīties mūziku, sinhronizējot mobilo tālruni vai planšetdatoru ar Philips televizoru, kas darbojas uz Android vai iOS operētājsistēmas bāzes. Pateicoties Connect, Spotify Premium lietotāji no mobilajiem tālruņiem un planšetdatoriem var atskaņot un kontrolēt pašu izveidoto saturu, kā arī viegli piekļūt vairāk nekā 20 miljoniem dziesmu, izmantojot bezvadu savienojumu. Svarīgi, ka mūzikas atskaņošana televizorā turpinās arī tad, ja mobilais tālrunis saņem zvanus vai tiek izmantotas citas mobilā tālruņa aplikācijas. Lietotāji var izmantot arī televizora pulti, lai darbotos ar Spotify izvēlni un saturu.

    Ar jaunākās paaudzes Android 5.0 (Lollipop) ir aprīkoti Philips televizori, sākot ar 5. sēriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma