Web Analytics
More
    Reklāma

    Android M izmēģinājuma versija pieejama 12 Sony Xperia ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Ja vien neesi Nexus 5, 6, 9 vai Nexus Player īpašnieks, iepazīties ar jaunāko Android M operētājsistēmas versiju nevarēsi. Tomēr Sony vēlas lauzt šo ieradumu un jau šobrīd vairākas Xperia viedierīces saņēmušas iespēju aplūkot Android M darbībā ar Sony sagādāto Open Device programmu. Jāatzīmē, ka šobrīd Android M operētājsistēma Xperia viedierīcēm nav pilnībā funkcionējoša.

    Atbalstīto viedierīču sarakstā ir Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet, Xperia Z1 Compact, Xperia Z1, Xperia Z Ultra, Xperia E3, Xperia M2, Xperia T2 Ultra un Xperia T3. Android M izmēģināšana ir visai vienkārša un visas instrukcijas atrodamas Sony mājaslapā.

    Reklāma

    Android M izmēģinājuma versija nav paredzēta ikdienas lietošanai, jo vairākas būtiskas viedtālruņa iespējas nestrādās. Sony norāda, ka visi augstākminētie viedtālruņi ar Android M izmēģinājuma versiju paliks bez kameras un pat bez zvanu, un Wi-Fi iespējām. Tomēr ir patīkami redzēt, ka kārtējo reizi Sony parāda rūpes par Xperia viedtālruņu pircējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    23.06.2015 10:23

    Drīzāk tā ir aplikācija kura attālināti vizuāli izskatās pēc AndroM.

    Reklāma