Web Analytics
More
    Reklāma

    Google sāks palēnām apmācīt “OK Google” lietošanā

    Jaunākie raksti

    Tik vien dzirdam, ka Google Now ir spējīgs rīks, kas visu laiku attīstās un papildina savas iespējas, tomēr daudziem Google Now lietošana ir apgrūtinājums, jo rīks pagaidām nespēj pilnībā saprast ikdienā lietoto valodu, bet speciālas komandas ir jāmācās pašam lietotājam. Android turpmāk ar meklēšanas joslas palīdzību palēnām centīsies lietotājiem iemācīt Google Now komandas, bet servisa nākotne tomēr ir ikdienā lietotās valodas saprašanas uzlabošana.

    Diemžēl nav jēgas mesties un aktivizēt Google Now pilnu iespēju klāstu, lai uzsāktu mācības, jo pagaidām tikai Android 5.1 Lollipop lietotāji (un arī ne visi) var papriecāties par kārtējo Google izgudrojumu. Android 5.1 Lollipop operētājsistēmas versija šobrīd pieejama vien Nexus viedtālruņu lietotājiem.

    Reklāma

    Iepriekš ziņojām, ka Google Now serviss kopā ar Google Search ieguvuši mūsdienu sabiedrībai ļoti piemērotu iespēju, kas ļauj ar balsi sameklē, kas ir “tā tur māja” vai “šis muzejs”. Google jaunās iespējas nosaukums ir Location Aware Search, tulkojams aptuveni sekojošs – meklēšana, kas spēj ņemt vērā atrašanās vietu.

    Tiek norādīts, ka Google Now serviss spēj saprast jaunas, daudz neprecīzākas jautājumu formas. Lai uzzinātu informāciju par ēku vai citu objektu, nenāksies Google Now iestāstīt to atrašanās precīzu vietu un adresi. Pietiks vien Google Now servisam uzprasīt “kas ir šī ēka” vai “kas ir šis muzejs”, atrodoties tā tuvumā, un Google spēs parādīt nepieciešamo informāciju. Google Now ir iemācīts saprast, ko cilvēki domā, sakot “šis”, “tas” utt.

    Google-Now-Suggestions-New-576x1024 Google-Now-Suggestions-576x1024

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma