Web Analytics
More
    Reklāma

    Spēle Final Fantasy VII drīzumā gaidāma Android un iOS viedierīcēm

    Jaunākie raksti

    Sākotnēji vēl 1997. gadā spēle Final Fantasy VII tika izlaista PlayStation spēļu konsolei un tajā pašā mirklī tā kļuva par platformas iecienītāko un mīlētāko spēli. Daudzi spēles fani atzīst, ka Final Fantasy VII uzskatāma par sērijas labāko un interesantāko daļu.

    Final Fantasy VII nonāks drīzumā arī Android viedierīcēs, bet diemžēl nav gaidāmi krasi vizuālā noformējuma uzlabojumi, kaut arī internetā tiek pieļauts, ka mūsdienu viedierīces būtu spējīgas attēlot arī daudz augstvērtīgāku spēles grafiku. Tātad faktiski Android viedierīcēs redzēsim 18 gadus vecu spēli ar atbilstošu grafisko noformējumu.

    Reklāma

    Protams, nav iespējams iztikt bez Final Fantasy VII pielāgošanas vadībai ar skārienjūtīga ekrāna palīdzību. Pat tā laika PlayStation vadības pults ir daudz ērtāks spēles vadības rīks par jebkuru skārienekrānu risinājumu, bet Final Fantasy VII pamatā ir uz gājieniem balstīta kauju stratēģija, tāpēc spēles vadība viedierīcēs uzskatāma par pieņemamu.

    Final Fantasy VII nonāks Android un iOS kaut kad šovasar, bet precīzs laiks netiek minēts. iOS lietotāji to saņemšot pirmie. Sagaidāms, ka spēles cena būs ap 15 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma