Web Analytics
More
    Reklāma

    Metāliskais LG Watch Urbane viedpulkstenis būs pieejams Latvijā jūnija beigās

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) paziņoja par uzņēmuma pirmo pilnībā no metāla izstrādāto viedpulksteni LG Watch Urbane pieejamību Latvijā jūnija beigās (aptuvenā cena – 349 EUR). Šis viedpulkstenis ir radīts izsmalcinātam un kosmopolītiskam nēsātājam, nodrošinot vēl nebijušu tehnoloģiju un veiktspēju. LG Watch Urbane noteikti kļūs par funkcionālo un stilīgo aksesuāru nesen pieejamam Latvijā LG G4 flagmaņa viedtālrunim, vai jebkuram citam viedtālrunim, kas darbojas ar Android 4.3 vai augstāku operētājsistēmu.

    LG Watch Urbane ir veidots uz LG Watch R viedpulksteņa pamata, kas bija pirmā nesējamā ierīce as pilnībā apaļu P-OLED ekrānu. LG Watch Urbane ir krietni formālāks un ar smalkāku profilu, padarot to ideāli piemērotu gan vīriešiem, gan sievietēm. Cenšoties atdarināt luksusa pulksteņa izskatu, LG apvienojis klasisku dizainu un novatoriskas funkcijas, lai ikdienas dzīvei piešķirtu stilu un ērtības, vienlaikus paaugstinot priekšgājēja noteiktos augstos standartus.

    Reklāma

    Tāpat kā LG Watch R, LG Watch Urbane ir 1,3 collu P-OLED ekrāns, taču tam ir plānāks ietvars, kas padara pulksteņa formu gludāku. LG Watch Urbane ir visas smalka pulksteņa raksturīgākās iezīmes, padarot to par lielisku modes aksesuāru. Tā nerūsējošā tērauda korpuss pieejams pulēta sudraba un zelta apdarē, kā arī to papildina skaisti izšūta dabīgās ādas siksniņa klasiskākam izskatam. Ādas siksniņa labi saskanojas arī dabīgas ādas G4 aizmugurējo paneli, tādējādi veidojot perfektu komplektu. Papildus, oriģinālo siksniņu ir iespējams aizvietot ar jebkuru 22mm platu siksniņu, lai pielāgotos attiecīgajam nēsātāja noskaņojumam.

    LG Watch Urbane ir aprīkots ar PPG sensoru, kas var fizisko aktivitāšu laikā noteikt nēsātāja sirds ritmu un vidējo pulsu. Režīms Always-On displejā nepārtraukti uzrāda laiku aptumšotā ekrānā, tādējādi ietaupot akumulatora enerģiju. Savukārt jaunā pēdējo zvanu vēsture un biežāk izmantoto kontaktu funkcija nodrošina lietotājiem iespēju aplūkot iepriekšējos vai neatbildētos zvanus, kā arī sameklēt kontaktu informāciju, neieslēdzot viedtālruni.

    LG G Watch Urbane Galvenās specifikācijas:

    • Čipkopa: 1.2 GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400.
    • Operētājsistēma: Android WearTM.
    • Displejs: 1.3 collas P-OLED Display (320 x 320, 245 ppi).
    • Izmērs: 45.5 x 52.2 x 10.9mm
    • Atmiņa: 4GB eMMC/ 512MB LPDDR2.
    • Akumulators: 410mAh.
    • Sensori: 9-Axis (Gyro / Pedometrs / Kompass), Barometers, PPG (Pulsometrs).
    • Krāsas: zelta un sudraba.
    • Citas funkcijas: putekļu un ūdens izturīgs (IP67).
    Watch Urbane_Gold_3
    LG Watch Urbane
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma