Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Play atrodami oficiāli Free App of the Week piedāvājumi

    Jaunākie raksti

    Google uzsākuši reklamēt Play Store un veikala jaunās bērnu drošās iespējas ar līdzvērtīgiem piedāvājumiem, kādi atrodami Samsung, Amazon un citos trešo pušu lietotņu veikalos. Katru nedēļu tiek piedāvāta jauna lietotne bez maksas, bet Google piedāvājumi vismaz šobrīd nespēj sacensties ar fantastiskajiem Amazon bezmaksas lietotņu un spēļu piedāvājumiem.

    Play veikala bezmaksas saturs netiek plaši reklamēts, bet tas brīnišķīgi sasaucas ar pārējo Play veikala filozofiju, jo tajā jau kādu laiku ir visai problemātiski atrast bezmaksas lietotnes – pazudusi veikala sadaļa, kas tikai un vienīgi rāda šādu saturu. Play veikals šobrīd reklamē bērniem paredzēto sadaļu, piedāvājot bezmaksas lietotni (saiti meklē pie Avota raksta lejasdaļā), tomēr netiek sniegta pilna informācija par lietotni. To nāksies meklēt pašam, bet lietotne bez maksas būs pieejama tikai konkrētā bezmaksas piedāvājuma sadaļā.

    Reklāma

    Šonedēļ tiek piedāvāta Daniel Tiger Grr-ific Feelings, kas ir bērniem paredzēta lietotne. Tās pilna cena ir 2.66 eiro un Daniel Tiger Grr-ific Feelings iekļauj četras dažādas, nelielas spēles – Trolley Game, Sing-Along, Drawing Easel un Feelings Photo Booth.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    15.06.2015 09:55

    Izlasīju rakstu un aizdomājos, ka jau labu laiku neesmu iegājis Play ar domu atrast kaut ko interesantu. Jaunas lietotnes manās ierīcēs pārdāsā vai nu, kad vajag kaut ko konkrētu, piemēram sabiedriskā transporta sarakstu kādā pilsētā, otrs veids ir, vairākos resursos ir regulāras rakstu sērijas “Apps of the week” un tamlīdzīgi. Ja Kursoram pietiek tam resursi, tad kaut kas līdzīgs derētu arī šeit ;)

    15.06.2015 10:21
    Reply to  Mārtiņš

    Ik pa laikam mēģinām informēt par šādām 0.00 eiro izpārdošanām, ja tajās rodams kas interesants.

    Reklāma