Web Analytics
More
    Reklāma

    Bite pakāpeniski piedāvās 4G vēl 30 Latvijas pilsētās

    Jaunākie raksti

    Mobilo sakaru operators Bite turpina tīkla attīstību un jau tuvākajos mēnešos nodrošinās 4G pārklājumu gandrīz visā Latvijā. Jau šobrīd ir uzsākti nākamā posma 4G attīstības darbi un pakāpeniski ātrs internets būs pieejams Aizkrauklē, Skrīveros, Koknesē, Pļaviņās, Balvos, Bauskā, Iecavā, Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Gulbenē, Jēkabpilī, Jelgavā, Kuldīgā, Skrundā, Liepājā, Aizputē, Limbažos, Salacgrīvā, Ķegumā, Lielvārdē, Preiļos, Rēzeknē, Saulkrastos, Vangažos, Inčukalnā, Talsos, Tukumā, Kandavā, Smiltenē, Ventspilī, Skarduciemā, Zvejniekciemā, Baldonē, Jāņupē un Valmierā, kopumā noklājot 1,4 miljonus Latvijas iedzīvotāju. Darbi pie 4G interneta minētajās pilsētās jau ir sākti un drīzumā sekos informācija par pirmajām pilsētām, kur tas ir pieejams.

    Jaunākās paaudzes tehnoloģija, kas nodrošina ātru internetu Rīgā un tās apkārtnē, tika ieviesta vien 6 mēnešu laikā un, kā saka paši klienti “internets burtiski lido!”. Lai arī aizvadīts tikai mēnesis,  klienti, kuri jau šobrīd izmanto BITES piedāvāto 4G un 4G+ internetu, snieguši pozitīvu atgriezenisko saiti par mobilā interneta ātrumu: „Pirms oficiāli atklājām 4G tīklu, tā testēšanā piedalījās vairāki tūkstoši mūsu klientu (arī Kursors.lv testēja Bites 4G internetu). Viņi aktīvi atbalstīja tīkla darbus, gan sūtot savus novērojumus, gan informējot par interneta ātrumu. Tests bija ļoti veiksmīgs un vidējais ātrums 4G tīklā bija ap 50Mb/s. Arī šobrīd, kad tīkls ir pieejams visiem Bites klientiem, interneta ātrums ir teicams un interese par to tikai pieaug. Arī klienti, kas uzturas ārpus Rīgas un Pierīgas, vēlas lietot Bites ātro 4G internetu, tādēļ esam sākuši darbus, lai jau drīz nodrošinātu šādu iespēju, ” saka Bites tīkla inženieris Aleksandrs Beļajevs.

    Jau no šī gada maija Bite piedāvā ātru 4G internetu aptuveni 900 000 Latvijas iedzīvotāju un jau ir uzsākti otrā posma darbi, lai pakāpeniski, līdz gada beigām, to nodrošinātu teju pusotram miljonam. Savukārt, līdz nākamā gada aprīlim Bites 4G būs pieejams jau 1,8 miljoniem Latvijas iedzīvotāju.

    4G ir jaunākā mobilā interneta tehnoloģija, kas nodrošina ievērojamu ātrumu. Ar to iespējams pilnvērtīgi skatīties austas kvalitātes video, spēlēt spēles un lietot aplikācijas gan mobilajā telefonā, gan planšetē, gan datorā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    dasdasd
    16.06.2015 09:50

    Ja man bite laukos tikai 2G piedāvātu… Turpretīm LMT man piedāva 4G

    Reklāma