Web Analytics
More
    Reklāma

    Skype likvidēs servisa “modernās” Windows lietotnes versiju

    Jaunākie raksti

    Izskatās, ka Microsoft ir sapratis, ka Windows 8 aizsāktā “modernā” lietotāja saskarne nav guvusi tik nepieciešamo popularitāti, lai varētu turpināt attīstīt tās stilistikā ieturētās lietotnes. Microsoft īpašumā nonākusī populārā tiešsaziņas rīka Skype veidotāji ir paziņojuši, ka no 7. jūlija tiks slēgts Skype “modernās” Windows datoriem paredzētās lietotnes projekts.

    Proti, nākamais programmatūras atjauninājums lietotāju nosūtīs pie “parastās” (desktop) lietotnes versijas (vai uz tās lejupielādes lapu, ja aplikācija nav uzstādīta), ko var vadīt gan ar peli un tastatūru, gan pirkstiem skārienjutīgā displeja gadījumā.

    Reklāma

    Skype šo soli skaidro ar vēlmi vienkāršot servisa lietojamību un atbrīvot lietotāju no nepieciešamības lēkāt starp divām lietotnes versijām. Tāpat arī paziņojumā norādīts, ka šīs izmaiņas neskar Windows RT un Windows 10 – šajās platformās Skype turpinās iestrādāt saziņas iespējas.

    Skype "modernā" versija - vairs netiks attīstīta
    Skype “modernā” versija – vairs netiks attīstīta
    Skype "parastā" (dekstop) versija, kas tiks attīstīta arī turpmāk
    Skype “parastā” (dekstop) versija, kas tiks attīstīta arī turpmāk
    AvotsSkype
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    15.06.2015 09:14

    Un jēga no tām metro aplikācijām? Labi, iekš
    Android vēl saskatītu kādu jēgu, taču Win8 tas izskatās galīgi un pilnīgi lieki. Tāpat, agri vai vēlu, lietotāji jebkurai aplikācijai atgriezīsies jau pie klasiskām un pārbaudītām vērtībām.

    15.06.2015 10:08

    Mjā, un tādu «mindfuck» taisīja lietotajiem ar Windows 8, dodoties uz download lapu iesmērēja Metro versiju tiem, kas nesaskatīja saiti ar maziem, gaiši ziliem burtiem – «go this page if you want download desktop version»

    Mjā, Windā darbināt fullscreen app-us, tiešām bezjēdzīgi. Kautgan patika tā Windows Phone 10 ideja, kad mobilās aplikācijas ir responsīvas, un pieslēdzot mobilo pie liela tv vai monitora appi darbojas bezmazvai kā full PC appi.

    Reklāma