Web Analytics
More
    Reklāma

    Android neiegūs bezmaksas Apple Music izmēģinājuma laiku

    Jaunākie raksti

    Apple Music pie lietotājiem sākumā nonāks divās versijās – bezmaksas ar ļoti ierobežotām funkcijām, kā arī ar $10/$15 mēneša maksu. Apple Music nonākšana Windows un Android operētājsistēmās ir liels notikums, jo Apple reti izvēlas savus servisus piedāvāt ārpus iOS un OS X ekosistēmām.

    Noteikti jāpiemin, ka Apple Music būs pirmais Apple mēģinājums izveidot Android lietotni. Iepriekš nekas līdzīgs nav piedzīvots, kaut arī daudzi atgādinās, ka Microsoft un BlackBerry jau metušies aplaimot milzīgo Android lietotāju skaitu ar savām lietotnēm.

    Reklāma

    Tomēr viss nebūs tik rožaini Android lietotājiem, jo viņi nevarēs izbaudīt Apple Music bezmaksas izmēģinājuma mēnešus. iOS lietotāji pirmos trīs mēnešus varēs klausīties Beats 1 straumēto radiostaciju un citu mūziku, bet pie Android lietotājiem vēl nebūs nonākusi pat Apple Music lietotne. Rudenī, pēc Apple Music Android lietotnes saņemšanas, arī nepastāvēs bezmaksas mūzikas klausīšanās iespēja.

    Šobrīd Spotify var lepoties ar 60 miljoniem lietotāju, no tiem 45 miljoni (jeb trīs ceturtdaļas) ir nemaksājoši klienti, kas izvēlas klausīties reklāmas. Daudz vājāk veicas Pandora, kas liek milzīgu uzsvaru uz radiostacijām – par Pandora maksā vien 4% lietotāju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LOOK
    10.06.2015 10:38

    “Šobrīd Spotify var lepoties ar 60 miljoniem lietotāju, no tiem 45
    miljoni (jeb trīs ceturtdaļas) ir nemaksājoši klienti, kas izvēlas
    klausīties reklāmas. Daudz vājāk veicas Pandora, kas liek milzīgu
    uzsvaru uz radiostacijām – par Pandora maksā vien 4% lietotāju.”
    Vai tas nav pietiekami skaidrs mūzikas straumēšanas servisiem, ka lielākā daļa klausītāju izvēlas tomēr nemaksāt.

    Reklāma