Web Analytics
More
    Reklāma

    Moto G jaunais 2015. gada modelis gaidāms jau jūlijā

    Jaunākie raksti

    Lenovo valdes priekšsēdētājs Yang Yuanqing (atļaušos nelatviskot) intervijā The Telegraph norādījis, ka Motorola grasās vēl vasarā izlaist vairākus jaunus produktus. Ar Moto zīmolu tiks izziņoti jaunas viedierīces, kuru starpā būšot arī viedtālruņi un jauns viedais pulkstenis.

    Viens no viedtālruņiem būs arī Latvijā iecienītā Motorola Moto G 2015. gada modelis. Pirmais Moto G iznāca 2013. gada novembrī un tobrīd tas kļuva par lētu un lieliski lietojamu Android viedtālruņu ledlauzi. 10 mēnešus vēlāk, 2014. gada septembrī tika izziņots 5.0 collu otrās paaudzes Moto G (2014) modelis un, ja ievērojam 10 mēnešu ciklu, jūlijā būtu gaidāms trešās paaudzes Moto G (2015).

    Reklāma

    Iepriekš ziņojām, ka informācija par trešās paaudzes Moto G modeli noplūdusi Indijas viedierīču mazumtirdzniecības mājaslapā FlipKart. Jaunais Moto G modelis būs baltā krāsā (visticamāk, būs pieejamas arī citas krāsas), tas saņems 8 GB atmiņu un iespēju pievienot microSD karti. Jaunais budžeta klases Motorola modelis tiks arī pie četru kodolu Qualcomm Snapdragon 610 procesora, 2 GB RAM un 5.0 vai 5.2 collu ekrāna ar 1080p izšķirtspēju. Protams, kopā ar Snapdragon 610 nāk arī 4G mobilo datu savienojums. Diemžēl šāda tehniskā specifikācija varētu novest pie Moto G sērijas sadārdzināšanās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma