Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple nejauki parotaļājas ar Apple Watch konkurentu Pebble Time

    Jaunākie raksti

    Pebble Time viedais pulkstenis oficiāli iznāca vēl maija beigās, bet tas vēl arvien nav ticis pie pilna iPhone atbalsta un iespēju klāsta. App Store vēl nav pieejama iOS un Pebble Time pulksteņa sinhronizācijas lietotne, un Pebble Time īpašniekus tas dara nemierīgus. Pebble Time Watch lietotnei jau bija jābūt pieejamai, jo tā pilnībā atbild par pulksteņa iestatīšanu, atjaunināšanu, jaunu lietotņu un vizuālo noformējumu uzstādīšanu.

    Pebble Time pulksteni paspējuši saņemt pirmie “kikstārtera” kampaņas atbalstītāji, bet viņi ir neizpratnē par iPhone lietotnes neesamību. Android lietotājiem Pebble Time atbalsta lietotne jau pieejama Google Play veikalā.

    Reklāma

    Pebble norāda, ka šoreiz vaina būtu jāuzņemas Apple, jo uzņēmums nav spējis salīdzinoši ļoti ilgā laika periodā apstiprināt Pebble Time lietotnes nonākšanu tiešsaistes veikalā. Pebble publiskojuši ekrānkopijas, kurās redzams, ka Pebble Time lietotne nodota Apple izskatīšanai 11. maijā. Pēcāk Pebble veikusi nelielus lietotnes uzlabojumus.

    screenshot-2015-06-03-11-53-59

    App Store nav akceptējusi Pebble Time lietotni pēc tās atjaunināšanas, Pebble norāda, ka neesot iespējams publicēt vecāko, bet apstiprināto Pebble Time lietotnes versiju. Protams, tiek pieļauts, ka šādā veidā Apple grasās nedaudz paspēlēties ar Pebble Time, kas ir uzskatāms par lielāko Apple Watch konkurentu.

    screenshot-2015-06-03-12-07-46

     

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aleksejs Mjaliks
    04.06.2015 11:11

    Kārtējais Arta mēģinājums uzbraukt Apple, rakstot par tēmām, kur maz pieredzes, bet pēc iespējas dzēlīgāk.

    Kā jau rakstā teikts un statusu vēsture ekrānattēla redzams, tad izstrādātāji paši 22. maijā atsauca iesūtīto un apstiprināto versiju. Tajā pašā dienā viņi iesniedz jauno versiju. No šī mēs varam secināt, divas lietas. Pirmkārt, Apple jau vienreiz apstiprināja lietotni un visai sakarīgā laikā, nedemonstrējot savu pārākumu. Otrkārt, izstrādātāji iesūtīja jaunu versiju 5 dienas pirms pulksteņa iznākšanas, kas ir ļoti riskants pasākums, jo uz lietotnes apstiprināšanu ir jāparedz vismaz 2 nedēļas.

    Un šobrīd lietotņu izskatīšana aizņem aptuveni 10..11 dienas, iespējams pat 12 (kā no kurš tās dienas skaita). Tā kā vēl ir pāragri vainot Apple ļaunprātībā.

    P.S. Es necenšos apgalvot, ka Apple ir svētais uzņēmums un ir labākais, kas ar cilvēci ir noticis. Bet “ziņu” sadaļā tomēr ir jāievēro objektivitāte. Tomēr gan virsraksts, gan teksts tā vien liek manīt, cik autoram Apple ir netīkams kantoris.

    makcraft
    04.06.2015 13:05

    My thoughts exactly! Tomēr ja ir tāds screenshot, tad to druzciņ varētu papētīt.

    05.06.2015 07:59

    Vienmēr lasu Arta rakstus, lai redzētu, kāda tieši būs dzēlība un uzbrauciens. Apbrīnoju viņa prasmi piešķirt negatīvu nokrāsu vismaz vienā teikumā, pat ja ziņa kopumā ir pozitīva. :)

    05.06.2015 08:49
    Reply to  Miks Latvis

    Kontrasti – tie mūsu dzīves padara tik interesantas!

    davfreim
    04.06.2015 17:37

    Nav ko pētīt tur, 2 nedēļas vidēji jāgaida pirms apstiprina un, ja viss atbilst, tad arī apstiprinās. Bet nu patīk cilvēkiem ieknābt Apple, ko tur darīt.

    D
    Varētu jau atrastvēl vairāk, kur ieknābt Androīdam, bet tastak svēts.

    Reklāma