Web Analytics
More
    Reklāma

    Nintendo noliedz Android operētājsistēmas izmantošanu nākamajā spēļu konsolē

    Jaunākie raksti

    It kā uzticams baumu avots Japānā ziņo, ka Nintendo turpmāk varētu kādā no savām spēļu konsolēm izmantot Android operētājsistēmu. Iespējams, ka Android operētājsistēma būs redzama jau Nintendo NX, bet uzņēmums visas šāda veida baumas noliedz.

    Nintendo pārstāvis Wall Street Journal teicis, ka Android operētājsistēma ražotāja spēļu konsolēs nav un arī nav sagaidāma. Tajā pašā laikā ir jāatgādina, ka par Nintendo 3DS XL pārnēsājamo spēļu konsoli baumas bija 100% precīzas, bet Nintendo pārstāvji līdz pēdējam brīdim noliedza jebkuru izskanējušo pieņēmumu.

    Reklāma

    Noteikti nebūtu pārsteigums, ja Nintendo pārietu uz Android operētājsistēmu darbinātām konsolēm. Jau šobrīd pieejamas vairākas ļoti veiksmīgas Android operētājsistēmas spēļu konsoles un cita vieda ierīces, kas speciāli paredzētas spēlēm. To vidū ir NVIDIA SHIELD Portable, NVIDIA SHIELD Tablet, Wikipad 7 collu Gaming Tablet, Archos GamePad 2, JXD S7800B un vairākas citas ierīces. Tiesa, daļa no tām ir novecojušas un neviena nav pieejama pie mums.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma