Web Analytics
More
    Reklāma

    GoPro papildina sporta kameru piedāvājumu ar Hero+ LCD modeli

    Jaunākie raksti

    GoPro zvaigznīšu brīdis bija Google I/O 2015 konferences laikā, kad tika atklāti produkti, kas ar GoPro kameru palīdzību spēj veidot baudāmu virtuālās realitātes saturu un šodien izziņota jauna GoPro Hero+ LCD sporta kamera. Hero+ LCD ir uzskatāma par Hero sērijas lēto kameru, kaut gan nemaz tik lēta tā nav.

    GoPro Hero+ LCD nonāks tirdzniecībā jau 7. jūnijā un kameras cena būs 299 dolāri jeb aptuveni tikpat eiro. GoPro Hero+ LCD aizlāpīs cenas caurumu starp jau pārdošanā esošajām GoPro Hero4 kamerām. Hero+ LCD spēs uzņemt 1080p video ar 60 kadriem sekundē, neizpaliks arī 8 megapikseļu fotogrāfijas. Kā vēsta nosaukums, kamera saņems LCD skārienjūtīgu ekrānu.

    Reklāma

    Pārējā tehniskā specifikācija ir paredzama – 40 metru ūdens noturība, Wi-Fi un Bluetooth savienojumi, un microSD atmiņas karte līdz 64 GB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Aigars
    03.06.2015 22:48

    Man ir GoPro Hero 4 Silver, viņai arī ir LCD ekrāns, bet lielākā problēma ir tā, ka kamera pārāk sakarst un izslēdzas laukā..būs ar supportu jācīnās, lai maina vai kā tamlīdzīgi, jo viņa jau nav normāli lietojama, ja šitā slēdzas laukā..

    LOOK
    04.06.2015 16:56

    Man ir Hero3+ black, un ekrānu aizvieto jebkurš viedtālrunis caur WiFi. Man grūti iedomāties situāciju kad varētu vajadzēt lietot mazo kameras ekrāniņu. Sony savas kameras papildina ar tālvadības pulti, kurai ir neliels ekrāniņš, tajā var redzēt kadrējumu. Tādam aksesuāram ir jēga.

    Reklāma