Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft iegādājas to-do lietotnes Wunderlist izstrādātāju

    Jaunākie raksti

    Kamēr Windows Phone neiet pārlieku labi, Microsoft ir meties Android un iOS lietotņu izstrādes biznesā, kā arī iegādājies pāris interesantus uzsāktus projektus. Microsoft centienus iespiesties populāru ražotāju Android viedtālruņos jau šobrīd redzam Samsung Galaxy S6 sērijā. Samsung Galaxy S6 sērijas viedtālruņi saņēmuši Microsoft lietotņu paketi jau rūpnīcā.

    Microsoft turpina palielināt savu klātbūtni populārajās mobilajās operētājsistēmās ar izstrādātāja 6Wunderkinder iegādi, kas plašāk zināms ar to-do lietotnes Wunderlist izveidi. Neviena no iesaistītajām pusēm nav atklājusi darījuma summu, bet tiek lēsts ka no viena maka uz citu aizceļojuši aptuveni 100 līdz 200 miljoni ASV dolāri.

    Reklāma

    Pagaidām var tikai minēt, ko Microsoft grasās darīt ar Wunderlist. Iepriekš Acompli tika pārvērsts par Outlook Android un iOS operētājsistēmām, bet nesen iegādātais Sunrise kalendārs nekādus milzu pārveidojumus Microsoft paspārnē nav piedzīvojis.

    Avotswsj.com
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rolands
    02.06.2015 11:36

    “Microsoft centienus iespiesties populāru ražotāju Android viedtālruņos”.
    Vismaz MS lietotnes ir jēdzīgas un darbojas, nevis kā oriģinālie Samsung, atvainojos par izteicienu, mēsli, kurus liela daļa cilvēku tik un tā dzēš ārā.

    “Windows Phone neiet pārlieku labi”.
    Windows 10 vēl ir priekšā. ;)

    Mārtiņš
    02.06.2015 12:25

    Wunderlist ir forša programma. Brīžos, kad sarodas daudz darbu, tad tieši Wunderlist izmantoju tā vienkāršības dēļ.

    Raivis Rasnačs
    02.06.2015 18:15

    Lai arī pats Wunderlist nelietoju, jo liekas pārāk smags un masīvs priekš uzdevumu plānošanas, tomēr uz šo pirkumu raugos ļoti pozitīvi. MS noteikti ir padomā Wunderlist fīčas dziļi integrēt Windows platformā un OneNote.

    Reklāma