Web Analytics
More
    Reklāma

    Google drošības un privātuma iestatījumi beidzot izprotami arī vienkāršiem ļaudīm

    Jaunākie raksti

    Daudzi no mums ikdienā izmanto neskaitāmus tiešsaistes servisus, nemaz nepadomājot, kas zem tā visa slēpjas. Google nodrošina daudzu cilvēku ikdienu ar tiešsaistes servisiem, bet uzņēmumam vienmēr pārmesta nespēja skaidrot un saprotami parādīt visus drošības un privātuma iestatījumus vienuviet. Šobrīd pret Google Eiropā norisinās izmeklēšana un, iespējams, tāpēc tehnoloģiju gigants ir spēris pirmo jēdzīgo soli drošības un privātuma iestatījumu apvienošanai.

    Iepriekš lietotājiem nācās skraidīt pa servisiem šurpu turpu, katrā kaut ko pieslēdzot vai aizliedzot, bet kopš vakardienas pieejama myaccount.google.com vietne, kur var ātri un ērti pielāgot Gmail, YouTube, Maps un citu Google servisu iestatījumus un pat atteikties no to lietošanas.

    Reklāma

    Nedaudz parokoties dziļāk var atrast iespējas liegt Google izmantot tavas publiski izrādītās bildes uzņēmuma vajadzībām, kā arī katrs pats var norādīt personu, kas varēs piekļūt datiem, kad tu pārtrauksi lietot Google servisus, piemēram, nāves gadījumā. Vari liegt Google Play citiem rādīt tavas pievienotās lietotņu atsauksmes, apskatīt Google Drive saturu, pielāgot valodas un ievades rīkus. Ir vērts ieskatīties!

    answers site

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Nettwerk
    02.06.2015 13:28

    Kaa tu vari atteikties no viena servisa ja tas atspeeleejas uz ko citu. Piemeeram +Google liidz ar to tev bildes nesinhroneezies jo Photos sasaistiits ar +Google kontu. Joprojaam bardaks.

    Reklāma