Web Analytics
More
    Reklāma

    Canon pilnveido tālskatu klāstu, laižot klajā 12×36 IS III un 10×30 IS II

    Jaunākie raksti

    Canon savam unikālo tālskatu klāstam pievieno divus jaunus un pārliecinošus modeļus – 12×36 IS III un 10×30 IS II. Šie liela palielinājuma tālskati ar 12x un 10x palielinājumu, apvieno gan Canon optisko mantojumu, gan inovatīvo attēlu stabilizatora tehnoloģiju. Abi modeļi nodrošina izcilu kvalitāti un jaunu standartu tā sniegumam.

    Lieliska iespēja vērot tuvāk no attāluma

    Tālskatis nodrošina augstas kvalitātes objektu aplūkošanu, pateicoties Canon Porro II prizmatiskajai optikai un Super Spectra pārklājumam. Abiem modeļiem ir objektīvi ar divkāršo lauka saplacinātāju, sniedzot asumu no lēcas malas līdz malai un lielisku izšķirtspēju. Neatkarīgi no tā, lai kur arī atrastos objekts, tas būs apskatāms vissmalkākajās detaļās. Super Spectra objektīva pārklājums, kas atrodams arī Canon EF objektīvu klāstā, piedāvā izcilu krāsu atveidi, kā arī samazinātu mirgošanu un dubultošanos.

    Reklāma

    10×30 IS II nodrošina 10x palielinājumu ar priekšējo 30 mm diametra optisko elementu, savukārt 12×36 IS III ļauj piekļūt vēl tuvāk – ar 12x palielinājumu un priekšējo 36 mm diametra optisko elementu. Abi modeļi sniedz spilgtas detaļas un satriecošu kvalitāti, kad pētāt kustības un darbības no attāluma.

    Vērojiet pasauli ar skaidru skatu: attēlu stabilizators

    Canon tālskatu klāsts piedāvā aktīvu optisko attēlu stabilizatoru, kas stabilizē skatu ejot, braucot pa bedrainu safari ceļu vai lidojot gaisa balonā. Attēlu stabilizatoru var ieslēgt bez kavēšanās, vienkārši nospiežot pogu. Turklāt, ja dodieties vērot putnus, ir viegli sekot putnam lidojumā, pateicoties tālskata sniegtajam vienmērīgajam panoramēšanas atbalstam.

    Līdzsvarota un ērta konstrukcija

    Tālskatiem ir viegla konstrukcija, ērta ergonomika un izturība kompaktā izmērā, kas viegli ietilpst jūsu somā. 12×36 IS III un 10×30 IS II ir viegli turēt rokās, tie sver attiecīgi tikai 660 g un 600 g. Abi modeļi ir ideāli piemēroti putnu vērošanai dabā, tiem ir pretatstarojošs korpusa pārklājums, kas padara tālskatus vēl neuzkrītošākus par saviem priekštečiem.

    Abi modeļi darbojas ar AA baterijām, kas nodrošina aptuveni deviņas darba stundas [i].

    Canon tālskatu klāsts

    12×36 IS III un 10×30 IS II ir būvēti, izmantojot Canon optisko mantojumu, tie atsvaidzina esošo tālskatu klāstu un aizstās 12×36 IS II un 10×30 IS modeļus. Klāstā šobrīd ir seši modeļi, kas piedāvā palielinājumu no 8x līdz 18x un ir radīti ļoti dažādām nodarbēm, sākot no zvaigžņu vērošanas līdz burāšanai.

    12×36 IS III galvenie parametri:

    • Spēcīgs pārnēsājamais tālskatis, kas ļauj jums atrasties 12x tuvāk
    • Ārkārtīgi stabils skats ar jaudīgu optisko attēlu stabilizatoru
    • Precīza Canon optika lielai izšķirtspējai un precīzām krāsām
    • Teicami līdzsvarota konstrukcija ar gumijas pārklājumu izturībai un ērtībai
    • Lieliski piemērots putnu vērošanai, ceļojumiem un sportam

    10×30 IS II galvenie parametri:

    • Nokļūstiet 10x tuvāk tāliem objektiem, lai arī kur jūs dotos
    • Stabils skats ar uzticamu optisko attēlu stabilizatoru
    • Precīza Canon optika lielai izšķirtspējai un precīzām krāsām
    • Teicami līdzsvarota konstrukcija ar gumijas pārklājumu izturībai un ērtībai
    • Lieliski piemērots putnu vērošanai, ceļojumiem un sportam

    [i] Atbilstība Canon standartiem

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ksspars Lccis
    24.05.2015 16:36

    pamēģiniet vienreiz atsviest atpakaļ šos suņa murgus – lai tak vismaz normālā latviešu valodā uzraksta, kaut vai pareizās gramatiskās formās viselementārākās lietas. ja es gribu par kaut ko pasmieties, tad pats iemetu gūgles tulkotājā kādu rakstiņu.

    24.05.2015 17:13
    Reply to  Ksspars Lccis

    Atkal kaut kas riktīgi? Daram savādāk. Izlabojam tā, lai ir tehniski pareizi un lasās kā dzīva cilvēka sagatavots raksts. Pēc tam piestādam aģentūrai rēķinu par darbu :D

    Ksspars Lccis
    24.05.2015 17:40

    nu kaut vai salabot darbības vārdu formas – besī man ārā tā pavēles izteiksme: “Turklāt, ja dodieties vērot putnus…” Un tas tā – pārskrienot pa diognāli…
    Es saprotu, ka pac liels puika, lai baigi aprādītu, (nedrīkst spļaut trauciņā no kura ēd – skaidrs, ka jādraudzējas, ja grib dabūt testēt produktus utt) BET, es tik un tā laipni aprādītu uz faktu, ka gramatiski nekorektus tekstus nav smuki publicēt vadošajā LV tehnoloģiju portālā. Kaut kā tā… Skaidrs, ka ne jau Tev ar gramatikas grāmatām visai figņai cauri jāurbjas…

    x
    24.05.2015 17:23

    >Nokļūstiet 10x tuvāk tāliem objektiem

    tas ir binoklis vai…ē…transportlīdzeklis?

    Gatis
    25.05.2015 13:28

    Man liekas, ka pamatīgi klibo vārda “tālskatis” locīšana.

    Reklāma