Web Analytics
More
    Reklāma

    SwiftKey Greenhouse projekts Hexy Launcher atgādina Apple Watch izskatu

    Jaunākie raksti

    Ierasts, ka Android saskarne tiek dalīta divās daļās un mājas ekrānos izvietota tikai daļa no lietotņu ikonām, kamēr pārējās lietotnes atrodamas atsevišķā lietotņu sadaļā, ko angliski dēvē par app drawer. Pāris ražotāji izveidojuši lietotāju saskarnes, kas (gluži kā Apple iOS) mājas ekrānos tur visas ikonas un tādējādi atsevišķa lietotņu sadaļa nav nepieciešama.

    Jaunā Android saskarne (palaidējs jeb launcher) Hexy ir neliels eksperiments, kas tapis SwiftKey Greenhouse paspārnē. SwiftKey Greenhouse ir pazīstamā ekrānklaviatūras izstrādātāja veidota iniciatīva, kas atbalsta pāris interesantas lietotņu izveides idejas. Hexy palaidējs viedierīces darbvirsmā demonstrē visas lietotņu ikonas, bet tās ir sakārtotas šūnās. Man nāk prātā Apple Watch saskarne, kas arī piedāvā līdzīgu ikonu izkārtojumu.

    Reklāma

    Centrā tiks izvietotas biežāk izmantotās lietotnes un tās ieskaus retāk lietotās ikonas. Hexy palaidējs ikonas sašķiros pēc to krāsām. Ar meklēšanas joslas palīdzību varēsi veikli atrast vēlamo lietotni. Uzskatu, ka Hexy palaidējs ir interesanta ideja, bet pie tā funkcionalitātes vēl būtu pamatīgi jāstrādā.

    Clipboard Clipboard 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma