Web Analytics
More
    Reklāma

    Photoshop Touch tiks izņemts no Play veikala, tā vietā nāks Creative Cloud lietotnes

    Jaunākie raksti

    Adobe laikam atriebjas par visiem iepriekšējiem gadiem un piratētajām Photoshop kopijām, jo pavisam drīz no Google Play veikala tiks izņemta Photoshop Touch lietotne un tās vietā nāks Color CC, Brush CC un Shape CC. “CC”, protams, apzīmē Creative Cloud un tas nozīmē, ka nāksies maksāt mēneša abonēšanas maksu Adobe. Photoshop Touch lietotne no Play veikala tiks izņemta 28. maijā, bet tai vajadzētu palikt pirkumu vēsturē pieejamai visiem, kuri par Photoshop Touch ir samaksājuši.

    Kas nāks Photoshop Touch vietā? Adobe sākumā piedāvās Color CC, kas paredzēts krāsu tēmu veidošanai un sinhronizēšanai Adobe Color servisā. Pēcāk krāsu tēmas būs pieejamas Illustrator Line, Adobe Photoshop Sketch, Illustrator, InDesign un Photoshop. Shape CC no fotogrāfijām veidos attēlus vektorgrafikā. Brush CC ļaus veidot dažādas otas un tās saglabāt Creative Cloud. Neviena no minētajām lietotnēm pat daļēji nekopē Photoshop Touch iespējas.

    Reklāma

    iOS lietotājiem paliks pieejama Photoshop Mix lietotne, bet pagaidām par Android operētājsistēmu Adobe nav minējuši ne vārda.

    Creative Cloud 1

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma