Web Analytics
More
    Reklāma

    BlackBerry spējis pārdot ap 700 000 Passport un Classic modeļus kopā ņemtus

    Jaunākie raksti

    Avots ziņo, ka BlackBerry kārtējo reizi varētu nespēt piepildīt savus pārdošanas plānus, jo BlackBerry Passport un BlackBerry Classic modeļi kopumā pārdoti 700 000 eksemplāros pēdējo trīs mēnešu laikā. Iepriekš tika plānots vismaz divtik liels abu ražotāja modeļu pārdošanas apjoms. Analītiķi paredz, ka kopumā gada laikā tiks pārdoti vien 3.2 miljoni BlackBerry Passport un BlackBerry Classic viedtālruņi.

    BlackBerry valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Džons Čens (John Chen) iepriekš solīja, ka ar jaunajiem BlackBerry Passport un BlackBerry Classic viedtālruņu modeļiem spēs nostādīt ražotāju atkal uz kājām, bet, ja analītiķu ziņojums ir precīzs, tad Čena plāns neizdosies.

    Reklāma

    Jau vairākkārt norādīts, ka BlackBerry var nākties atteikties no viedierīču ražošanas, kas nes tikai zaudējumus, un piedāvāt savu drošības risinājumu pieredzi kā pamata biznesu. Šogad BlackBerry peļņai no lietotnēm un drošības risinājumiem būtu jāsasniedz aptuveni 600 miljonus ASV dolāru. Jau šobrīd BlackBerry sadarbojas ar Samsung, lai piedāvātu uzlabotu drošību viedtālruņos, kā arī no Samsung un IBM tiek gaidīts planšetdators ar BlackBerry drošības risinājumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivo
    21.05.2015 17:37

    Ļoti žēl.. Žēl, ka paši par lietotājiem nedomāja..
    Vairākus gadus lietoju Blackberry – 8520, 9300, 9700, 9780 un 9900, bet beigās man apnika, ka nespēju uzrakstīt normālu e-pastu bez “aa”, “sh” u.t.t. Vai tiešām ir grūti pielikt papildus simbolus klāt? Es domāju, ka viņi ar šo stulbumu pazaudē ļoti, ļoti daudz lietotājus. Protams, ne tikai Latvijā, bet jebkurā valstī, kur izmanto ne tikai latīņu alfabētu.

    Reklāma