Web Analytics
More
    Reklāma

    Tele2 ievieš Starptautiskās zvanu pakas – klienti var izvēlēties konkrētu minūšu apjomu par izdevīgu cenu

    Jaunākie raksti

    Lai iedzīvotājiem nebūtu vairāk jāmaksā par katru zvana minūti uz ārvalstīm, “Tele2” laiž klajā jaunumu – Starptautiskās zvanu pakas. Turpmāk iedzīvotāji var izvēlēties konkrētu minūšu apjomu par izdevīgu cenu, lai veiktu starptautiskos zvanus no Latvijas uz jebkuru Eiropas Savienības un Eiropas Ekonomikas zonas valsti*. “Tele2” ir pirmais mobilo sakaru operators Baltijas valstīs, kas ievieš šādu inovāciju.

    “Zvanu skaits no Latvijas uz ārvalstīm katru gadu būtiski pieaug – tā, piemēram šī gada pirmajā ceturksnī iedzīvotāji zvanīja uz ārvalstīm par 16% vairāk nekā pērn šajā laika periodā. Priecājamies tagad mainīt tirgu un sniegt iespēju iedzīvotājiem daudz brīvāk zvanīt uz Eiropas valstīm – “Tele2” Starptautiskās zvanu pakas ir lielisks jaunums visiem, kuriem ir radi, draugi, paziņas un biznesa partneri ārvalstīs. Mūsu aprēķini rāda, ka, piemēram, lietojot Starptautisko zvanu paku ar 30 minūtēm, iedzīvotāji varēs ietaupīt līdz pat 70%, savukārt ar Starptautisko zvanu paku ar 150 minūtēm ietaupījums sasniegs līdz pat 87%,” saka “Tele2” komercdirektors Jānis Spoģis.

    “Tele2” Starptautisko zvanu pakas ir pieejamas jebkuram “Tele2” tarifu plānam par izdevīgu papildu abonēšanas maksu – 30 minūtes par 3,99 eiro, 60 minūtes par 5,99 eiro un 150 minūtes par 9,99 eiro. Izvēlēto Starptautisko zvanu paku var pieslēgt, sūtot īsziņu uz 1681 ar kodu “STE30”, “STE60” vai “STE150”. Papildu informācija: www.tele2.lv.

    2015-05-18_1329
    Tele2 Starptautiskās zvanu pakas

    Klienti, kuri vēlas zvanīt uz valsti, kas nav Eiropā, vai nevēlas lietot Starptautisko zvanu paku, varēs tāpat kā līdz šim veikt starptautiskos zvanus pēc katras valsts minūtes tarifa.

    Bez Starptautiskajām zvanu pakām “Tele2” ir arī vienīgais mobilo sakaru operators, kas piedāvā vairākus inovatīvus pakalpojumus iedzīvotājiem, kuri ceļo uz ārvalstīm. “Tele2” tarifu plāns “Baltija” nodrošina bezlimita zvanus un īsziņas un 2GB mobilo internetu visās Baltijas valstīs. Ar “Tele2” Viesabonēšanas datu pakām klientiem vairāk nav jāmaksā par katru megabaitu, bet ir iespēja iegādāties konkrētu datu apjomu par izdevīgu cenu viesabonēšanā jau 72 pasaules valstīs.

    * ES/EEZ valstis: Austrija, Beļģija, Bulgārija, Čehija, Dānija, Francija, Grieķija, Horvātija, Igaunija, Itālija, Īrija, Kipra, Lielbritānija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Polija, Portugāle, Rumānija, Slovākija, Slovēnija, Somija, Spānija, Ungārija, Vācija, Zviedrija, Islande, Lihtenšteina, Norvēģija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma