Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung palīdzēs attīstīt Lietu Internetu ar Artik platformu

    Jaunākie raksti

    Samsung plāno nākotnē papildināt produktu klāstu ar vairākām aktuālām ierīcēm un vakar tika atklāta informācija par jaunu procesoru saimi, kuru uzdevums būs darbināt kā serverus, tā arī viedtālruņus, bezpilota lidaparātus un arī valkājamās viedierīces.

    Artik platforma ir daļa no Samsung pieejas Lietu Internetam (Internet of Things) un minētie procesori piedāvās izstrādātājiem veidot jaunas ierīces, kas aprīkotas ar dažādiem sensoriem. Par Lietu Internetu var dēvēt unikāli identificējamus objektus un to virtuālo sasaisti Internetam pielīdzināmā tīkla struktūrā. Ierīces ir saistītas vienotā tīklā un komunicē savā starpā ar ierobežotu vai pat bez cilvēka iejaukšanās.

    Reklāma

    ARTIK 1 būs vienkāršs procesors un tā cena tiek prognozēta zem 10 ASV dolāriem. ARTIK 1 darbinās pašas vienkāršākās ierīces. ARTIK 5 saņems 1 GHz divu kodolu procesoru, 512 MB RAM, 4 GB atmiņu, kā arī Wi-Fi, Bluetooth un video ieraksta iespējas. ARTIK 10 būs astoņi kodoli, 2 GB RAM, 16 GB atmiņa un HD video ieraksta iespējas. ARTIK 10 cena plānota zem 100 dolāriem. Artik papildinās jauns mākoņdatu serviss SmartThings Open Cloud.

    artik

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma