Web Analytics
More
    Reklāma

    The Mill Riga dizaina un IT koprades telpa atzīmē veiksmīgu pirmo darbības gadu

    Jaunākie raksti

    Ceturtdien, 30. aprīlī noritēja The Mill pirmā darbības gada atzīmēšanas svinības, kas, kā ierasts pulcēja daudz draugu un atbalstītāju, kā arī neformālā gaisotnē ļāva atskatīties uz aizritējušā gada notikumiem.

    Gada laikā The Mill adrese Brīvības ielā 33 kļuvusi par īstu Rīgas karsto punktu, kas ikdienā ir galvenā koprades telpa strauji augošajiem dizaina un tehnoloģiju jaunajiem uzņēmējiem, lielākie no tiem ir Sellfy, Froont un Berta, bet vienlaikus apvieno visdažādāko industriju cilvēkus, paverot plašas iespējas starpnozaru sadarbībai un jaunām idejām.

    Reklāma

    The Mill plašajās telpās norisinās arī dažādi pasākumi tai skaitā Latvijas paviljona Venēcijas mākslas biennālē atklāšana, FK portfolio balvas pasniegšana, regulāras pašmāju un ārzemju vieslekcijas, piemēram, žurnāla “Rīgas Laiks” organizētā Kirila Kobrina lekcija, turklāt regulāros meet-up pasākumos šeit iespējams satikt pasaules līmeņa pieredzi ieguvušus ekspertus un gūt labus padomus savas idejas vai uzņēmuma attīstībai.

    Par The Mill tradīciju kļuvis Ping-Ponga čempionāts, kurā regulāri piedalās 16-20 tandēmu komandas. Par īpašajiem dzimšanas dienas čempioniem šoreiz kļuva The Mill rezidenti Agnese un Uldis, kuru vārdi oficiāli ierakstīti uz galvenā spēlēs galda, kā arī viņi savā īpašumā saņēma „sātīgas” dāvanu kartes no kaimiņu burgernīcas B-Burgers un The Mill t-kreklus.

    Īpašu konkursu sarīkoja Arctic15, sniedzot iespēju kādam no jaunajiem startupiem iegūt biļetes uz divu dienu start-up un investoru konferenci Helsinkos. Par uzvarētājiem kļuva TechHub Riga vadības komanda. Arctic15 start-up komandas “pitch” konkursā cīnīsies par par galveno balvu investīcijām 50’000 EUR apmērā un tikties ar potenciālajiem investoriem sava biznesa attīstībai.

    Sekojiet arī turpmāk līdzi The Mill notikumiem!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma