Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPad Pro iznāks 2016. gadā ar uzlabotu skārienekrānu un safīra stiklu

    Jaunākie raksti

    Par Apple iPad ziņas kopš iPad Air 2 un iPad mini 3 iznākšanas ir noklusušas. iPad ir viens no retajiem Apple produktiem, kas netiek pārdots rekordlielos apjomos. Runas par liela izmēra iPad Pro ir norimušas kopš mirkļa, kad kāds to sasaistīja kopā ar nesen iznākušo MacBook – iPad Pro it kā esot bijis jaunais MacBook, tikai bez klaviatūras.

    Tomēr atkal ar jaunu sparu uzvirmojušas iPad Pro baumas, jo Apple esot uzsākuši sarunas ar LG, JDI un Samsung par masveida AgNW tehnoloģijas ekrānu ražošanu. AgNW nozīmē [aptuveni] sudraba nano dzīsla (silver nano wire). Jaunā AgNW ekrānu skārientehnoloģija palēnām aizvietos esošo, jo AgNW piedāvā precīzāku skārienu reģistrēšanu un arī ir labāk piemērota lokaniem ekrāniem.

    Reklāma

    Papildus tam, AgNW tehnoloģija pieļauj dažādu spiedienu līmeņu atpazīšanu, kas labi atbilst Apple Force Touch idejai. Force Touch tehnoloģija jau šobrīd ir Apple Watch un jaunā MacBook skārienpaliktnī, tāpēc būtu tikai loģiski, ka to saņemtu arī nākamie iPhone un iPad.

    Apple vēl arvien neesot atmetuši ideju par safīra aizsargstikliem viedierīču ekrānos. Pagājušajā gadā Apple piedzīvoja sakāvi ar safīra ekrānu ražošanu, jo darbs tika uzticēts uzņēmumam, kas ar to nekad iepriekš nebija nodarbojies. Visticamāk, Apple ir atraduši jaunu safīra piegādātāju un sadarbības partneri.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eee
    19.05.2015 11:29

    Lūdzu beidzot safīra kristālu uz ekrāniem, apnicis ar plēvēm “izgreznot” savu iPhone

    Reklāma