Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone 6s būšot rozā krāsā un ar Force Touch ekrānu

    Jaunākie raksti

    Apple eksperiments ar iPhone 5c neizdevās un krāsainu viedtālruņu flagmaņu tīkotājiem nākas iegādāt kādu maciņu vai uzlīmi savam viedtālrunim. Avots ziņo, ka līdz ar nākamo iPhone (visticamāk, 6s) mūsu ikdienā ienāks ne tikai ierastās trīs krāsas, bet arī metāliski rozā krāsa. Turklāt nākamais iPhone modelim vajadzētu saņemt Force Touch tehnoloģijas ekrānu.

    Force Touch jau ir pieejams MacBook, MacBook Pro skārienpaliktnī un Apple Watch, bet rudenī šī tehnoloģija nonākšot arī jaunajos iPhone modeļos. Force Touch spēj izšķirt skārienu (uzsitienu) no piespiediena un ierīce rīkojas atbilstoši tam. Piemēram, Apple Watch gadījumā pamatīgāks skāriens atver pulksteņa iestatījumu sadaļu.

    Reklāma

    Baumu avots vēl nevar precīzi pateikt, vai tiešām jau rudenī Force Touch iespējas nonāks iPhone modeļos. Apple vēl testējot tehnoloģiju un nākamo iPhone modeļu masveida ražošanu uzsāks tikai maijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    12.03.2015 15:51

    Vai baumu avots ir reāls, vai te vienkārši tiek iesmiets par Apple līdzšinējām tendencēm?
    Metāliski rozā principā nav nekas jauns – jau kādu laiku atpakaļ redzēts HTC izstrādājumos http://www.lesmobiles.com/images/news_in/htc-one-m8-rose-evleaks.png
    Nu kāpēc ne? Sievietēm ar blondu dvēseli tāds varētu ļoti iet pie sirds :)
    Par Force touch gan negribētos ticēt, lai gan ja Apple to izveidoja un paši ir par to sajūsmā, iespējams izlēma ka jāliek visās savās skārienjūtīgajās ierīcēs.

    x
    12.03.2015 16:44

    nesaprotu, kā var nepatikt krāsaini plastmasas korpusi – lēti un priecīgi.

    ja nu vienīgi kāds visu uztver pārāk nopietni un telefonu pērk kā statusa apliecinājumu, nu padomājiet, ja nu kāds tavu $$$ ihponu notur par lētā gala lumiju ? ))

    Naurelijs
    12.03.2015 22:09
    Reply to  x

    Kurš teica, ka nepatīk? JUST5 vāciņi nāk jau komplektā, stilīgi.

    Reklāma