Web Analytics
More
    Reklāma

    HTC BlinkFeed drīzumā varētu sākt demonstrēt reklāmas

    Jaunākie raksti

    HTC kārtējo reizi nav izdevies pasauli patīkami pārsteigt ar jaunākā flagmaņa One M9 iznākšanu. Arī man nešķita, ka One M9 būtu pelnījis vietu viedierīču slavas zālē. Tiek ziņots, ka HTC piedzīvojis sliktākos finanšu rezultātus kopš 2010. gada, kas ir milzīgs trieciens ražotājam, tomēr, iespējams, ka daļa no peļņas tiks atgūta ar reklāmu rādīšanu esošiem HTC viedtālruņu lietotājiem. Ja nevar tikt pie jauniem, tad jāpačakarē esošie klienti.

    @upleaks ziņo, ka HTC pavisam drīz varētu uzsākt Blinkfeed mājas ekrānā demonstrēt reklāmas un sponsorētu saturu. HTC reklāmu risinājums būs līdzvērtīgs Google AdSense un tas nonāks sākumā Blinkfeed, bet HTC var pie sasniegtā neapstāties. Protams, reklāmu rādīšana esošiem klientiem var izsaukt neapmierinātības vilni un labākajā gadījumā Blinkfeed mājas ekrāns tiks izslēgts vai ignorēts.

    Reklāma

    Blinkfeed ir daļa no HTC Sense saskarnes un HTC jau paspējuši vairākus savus servisus atraut no operētājsistēmas. HTC Sense saskarne tiek atjaunināta nevis kopā ar viedtālruņa aparātprogrammatūru, bet tieši no Google Play lietotņu veikala, kas ražotājam ļaus ļoti veikli reklāmas nogādāt līdz visiem HTC viedtālruņu lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    13 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    11.05.2015 12:46

    Tiklīdz VT sāks rādīt neatslēdzamas un neapslāpējamas reklāmas, lidināšu to laukā un atgriezīšos pie podziņtelefona bez interneta :))

    Uldis M.
    11.05.2015 16:43

    Paši sevi vēl vairāk noraks… tas arī viss!

    GundarsBarons
    11.05.2015 22:27

    Patiesībā sakarīgs, pietiekami jaudīgs, kvalitatīvs telefons, kuram īpaši nav ko uzlabot, jo vajadzīgais ir. Problēma ir citur. Pasaulei nevajag nostrādātas lietas, kuras var lietot. Pasaulei vajag nepārtraukti kaut ko jaunu, kaut arī no tā jaunā nav nekādas jēgas, tikai iztērēti resursi (dabas, cilvēku, enerģijas). Skrien paši vairāk neredzot kur. Tad tiek izgrūsti nenostrādāti, gļukaini aparāti, jo publika taču pieprasa. Bet kas ir publika? Dīkdieņi kuriem nav smadzeņu, lai reāli lietotu tās aparāta iespējas. Tikai zīmēties, cik kodoli un kādi sensori ir viņa ūberkrutajam gadžetam. Samsungs uz to pavelkas un tāpēc apjomi lieli. Tie, kas vienkārši ražo kvalitatīvu nepārspīlētu produkciju, tos novērtē tie, kuri zin, ko grib.

    Jokman
    12.05.2015 09:18
    Reply to  GundarsBarons

    Tava iepriekšminētā publika pārsvarā ir Iphone lietotāji jo softa izskats nemainās gadiem un telefons strādā bez gļukiem. Nezinu kā ir ar Android lietotājiem, bet personīgi neko sakarīgu neesmu lietojis izņemot CyanogenMod uz Rootota Samsung S3 – tas bija labākais ,stabilākais un ātrākais Android..

    GundarsBarons
    12.05.2015 11:19
    Reply to  Jokman

    Tieši tā, Iphone ir to sarakstā. Tikai par to, ka strādā bez gļukiem, tu stipri pārspīlē. Pazīstu dažus pārliecinātus iphone lietotājus. Un neesmu dzirdējies ne no viena cita tādu gānīšanos, pie tam regulāru, par savu aparātu. Tāda leģenda ir izvediota, ka apple produkcija ir kaut kas pārdabisks, bet tam tic tikai paši fanāti. Un par fanātu ticību jau nu ilūzijām nevajadzētu būt. Tā visur piesauktā stabilitāte arī tāds jokains termins. Diez ko dara ar telefonu, lai viņš paliktu nestabils. Divdesmit reizes dienā instalē apšaubāmas programmas un servisus? Tad, iespējams, jā. Es telefonā izmantoju visu, ko tas spēj dot, bet jau kopš podziņtelefoniem nevienu neesmu varējis saukt par nestabilu. Reizi pusgadā pārstartē, jo kaut kas nojucis un uzkāries? Nu tā ir tehnika.

    Uldis M.
    12.05.2015 12:56
    Reply to  GundarsBarons

    Gribi zināt kas ir stabilitāte? Palieto kādu no vecajiem Nokia aparātiem, piemēram: 6310i, 5110 vai 3310… Tāpat kā katram ir savs viedoklis, katram ir arī savi standarti, prasības un izpratne kas ir stabilitāte… Ir cilvēki kas ir pilnībā apmierināti ar švakāku lietu kura tik vien kā kaut kā pilda savu funkciju, un visiem lielās cik labi darbojas viņa lētais viedtālrunis, auto vai jebkas cits (nepārproti, tas domāts vispārīgi). Un ir cilvēki kam nekas nav gana labs – kuri atradīs kur piesieties jebkam – lai cik dārgs un labs tas arī nebūtu… Personīgi man ar vārdu stabilitāte (runājot par viedtālruni) vairāk asociējas viedtālruņa uzticamība. Man ir svarīgi lai es zinu, ka uz viedtālruni varu paļauties un ka tas mani nepievils – piemēram, pats no sevis neizdomās kabatā izslēgties, restartēties vai negaidīti nosēsties jo redz fonā palikuši “ēdelīgi” procesi. Lai viedtālrunis ir ātri un ērti lietojams un lai neteisa liekus pārsteigumus ka kāda darbība pēkšņi nevar izpildīties vai prasa nesamērīgi ilgāku izpildes laiku… Es negribu mest akmeņus Androīda lauciņā, taču ikdienā daidzgan bieži no kelēģiem (kuriem ir Samsung galaxy un pat LG Nexus) dzirdu visādus brīnumus – telefoni kabatā paši izslēgušies, restartējušies… nevar atbildēt uz zvanu jo ekrāns pēkšņi nereaģē, u.t.t. man… Read more »

    GundarsBarons
    14.05.2015 23:54
    Reply to  Uldis M.

    Visi tevis uzskaitītie vecie aparāti savulaik ir bijuši lietošanā. Bet nu sit tu nost, es mūsdienīgos smārtus nevaru saukt par nestabilākiem. Jā, baterijas ilgums nav salīdzināms, bet lai pats telefons izslēgtos, lai kārtos.. Laikam izvēlos veiksmīgos modeļus.

    Uldis M.
    15.05.2015 09:22
    Reply to  GundarsBarons

    Tad jau labi. Ne visiem tā paveicas ar veiksmīgiem modeļiem :)

    Uldis M.
    12.05.2015 13:19
    Reply to  GundarsBarons

    Tas saucās progress! Ja visi cilvēki būtu tik prātīgi un konservatīvi – mēs vēl aizvien pārvietotos ar zirgiem un šobrīd nevis blenztu savos FullHD ekrānos, bet stādītu kartupeļus.
    Protams ka prātīgāk ir izvēlēties nostrādātas un kvalitatīvas mantas ko lietot gadiem, bet tā kā esam progresa laikmetā, tad kāda jēga izvēlēties kaut ko tik garlaicīgu? Dzīvojam vienreiz! Labāk dzīvot ar vērienu un krāšņi – lai interesantāk. Ne vienmēr cilvēkiem vajag to tehnisko kvalitāti… cilvēkiem gribas izcelties, izrauties no pelēkās masas! Tāpēc cilvēki ne vienmēr izvēlas visu tik racionāli!

    GundarsBarons
    14.05.2015 23:51
    Reply to  Uldis M.

    Izcelties no pelēkās masas jau var tieši ar to nostrādāto, kvalitatīvo produktu. Visādas ātrās, paviršās un nejēdzīgās lietas kā reiz ir pārpārēm.

    Uldis M.
    15.05.2015 09:30
    Reply to  GundarsBarons

    Kvalitāte un nostrādātība nevienmēr ir uz aci tik pamanāma lai ar to izceltos… Nostrādātie kvalitatīvie produkti vis biežāk ir pelēcīgi un garlaicīgi, un parastais patērētājs kurš no šīm lietām daudz neko nesaprot – nespēs atšķirt nostrādātu un kvalitatīvu ierīci no spožas un nejēdzīgas mantas, tāpēc vis drīzāk izvēlēsies otro…

    Mārtiņš Prīmanis
    12.05.2015 13:29

    Ir bijuši vairāki HTC telefoni sākot ar Diamond 2, Legend un One S. Sākumā nesapratu ko cilvēki čīkst par Android tipa bieži karas utt… Kad nopirku Sony Z1 Compact sapratu par, ko iet runa :D. Htc labāk pielāgo Android saviem tālruņiem – tie ir stabilāki, Līdz ar to vajag retāk updeitus taisīt. Nu vismaz man tā liekas

    GundarsBarons
    14.05.2015 23:56

    Lietoju Z1C kopš tas iznāca. Viss liekas vairāk kā ok. Kā tieši izpaužas kāršanās?

    Reklāma