Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi turpmāk izvairīsies no microSD kartēm savos flagmaņos

    Jaunākie raksti

    Apple iPhone vienmēr piekopuši filozofiju, ka microSD atmiņas kartes nav labas – salīdzinot ar iekšējo atmiņu tās ir lēnas un arī lētas, kas nesekmētu lielākas ietilpības iPhone tirdzniecību. Android ir gājis pretēju ceļu, jo viedtālruņi parasti saņem nelielas ietilpības atmiņas, bet tās ir papildināmas ar microSD atmiņas kartēm.

    Samsung ir spēris negaidītu soli un Galaxy S6 sērijas lietotājiem arī nāksies iztikt tikai ar to atmiņas apjomu, kas iegādāts sākumā. Xiaomi jau ilgi izvairās no microSD savos flagmaņos, bet lētāki ražotāja viedtālruņi vēl arvien tiek pie atmiņas paplašināšanas iespējām. Kādreizējais Google Android komandas līderis Hugo Barra pirms pāris gadiem pārgāja pie Xiaomi un nu viņš atklāj, ka arī turpmāk Xiaomi produkcijas dārgajā galā nāksies iztikt bez atmiņas papildināšanas iespējām.

    Reklāma

    Šobrīd viens no lielākajiem microSD neiekļaušanas iemesliem esot tieši microSD izmēri, kas kaut kam citam atņem vietu viedtālrunī. Visbiežāk nākoties ciest akumulatoram, tāpēc Xiaomi izvairās no microSD. Tirgu ir pārpludinājušas lētas un nekvalitatīvas microSD atmiņas kartes, kas var bojāt iespaidu par viedtālruni, kurā tās ievietotas. Hugo Barra paredz, ka microSD drīzumā nebūs pieejamas gandrīz neviena ražotāja flagmanī, jo arī iekšējo atmiņu cenas kļūst pieejamākas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    08.05.2015 10:48

    Tirgu ir pārpludinājuši viedtālruņi, kuri var bojāt priekšstatu par produkta veidu kopumā :))

    Reklāma