Web Analytics
More
    Reklāma

    Grim Fandango Remastered tagad arī Android un iOS

    Jaunākie raksti

    Iepriekš rakstījām, ka klasiskā spēle piedzīvojumu Grim Fandango tika pārstrādāta, lai tā atbilstu mūsdienu izpratnei par labu vizuālo un skaņas noformējumu. Šobrīd spēle nonākusi arī pie iOS un Android lietotājiem (tiešsaistes adrese meklē pie Avota raksta lejasdaļā).

    Sākotnēji Grim Fandango tika izlaista LucasArts paspārnē, bet gada sākumā spēle tika piemērota modernām PlayStation 4, Vita, PC, Mac un Linux prasībām. Spēlei ir pilnībā pielāgota saskarne skārienierīcēm, bet tiek ieteikts to darbināt planšetdatoros, jo viedtālruņu ekrānu nelielie izmēri var traucēt ērti vadīt spēli.

    Reklāma

    Grim Fandango spēles cena ir samazināta par 30% un tā šobrīd maksā 8.96 eiro. Spēles pircējam ir jāgatavojas pamatīgiem lejupielādes darbiem, jo Grim Fandango mobilā versija aizņem nedaudz virs 3 GB.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    15.05.2015 04:14

    “Double Fine Productions” – tie ir tie paši, kas savulaik t.s. kulta spēli “The Cave” arī izlaiduši. Izgāju uz parastā PC, bet liels pārsteigums bija, kad ieraudzīju to iekš Google Play veikala :) Iesaku to arī uzmeklēt. Nenožēlosi tos arī €8 – ir tā vērts.

    Reklāma