Web Analytics
More
    Reklāma

    Windows viedtālrunis + Android lietotnes?

    Jaunākie raksti

    Šodien sākas Microsoft Build konference, kura parasti ir vairāk saistīta ar programmatūru un mazāk – ar “dzelžiem”. Tiek baumots, ka Microsoft Build konferences ietvaros šogad tiks izziņota divējādi vērtējama, bet ilgi gaidīta iespēja Windows 10 viedtālruņos uzstādīt Android lietotnes. Pagaidām nav skaidrs, ko šāda soļa gadījumā Microsoft darīs ar esošo Windows (Phone) lietotņu veikalu.

    Windows 10 viedtālruņu atvēršana Android lietotnēm nav viennozīmīgi vērtējama. Esmu redzējis kā Android lietotnes strādā un arī nestrādā kopā ar BlackBerry viedtālruņiem. Esošas operētājsistēmas savešana kopā ar citas operētājsistēmas esošu lietotņu veikalu var nebūt vienkārši paveicama.

    Reklāma

    Lietotāji noteikti vismaz sākotnēji varētu būt eiforijā par ātras un labi nostrādātas Windows 10 operētājsistēmas aplaimošanu ar visām tik kārotajām Android lietotnēm, tomēr ir vairākas nianses. Microsoft šobrīd fokusējas uz lētu viedtālruņu ražošanu, bet tie var netikt galā ar Android lietotņu prasībām. Windows Phone 8.1 pavisam veikli darbojas kopā ar divu kodolu Sanpdragon 200 un 512 MB RAM, kas Android operētājsistēmai ir tuvu teorētiskam minimuma, bet neviens īsi neuzdrošinās veidot tik lēnus Android viedtālruņus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    29.04.2015 14:44

    Kārtējā cenšanās piepildīt lietotāju untumus… Lietotāji paši nezina ko grib! Ja gribi lietot Android aplikācijas – pērc Androīdu un lieto ar pilnu performanci! Priekš kam šādi jāčak***jas!
    Nu sen vairs nav tie laiki kad cilvēks par sūri grūti krātu naudiņu, vai līzingā, paņēma pieejamāko ierīci kuru lietos 5 – 10 gadus. Ja neapmierina vienas platformas sniegtās iespējas, nākamo aparātu ņem ar citu – sev piemērotāku.

    x
    29.04.2015 18:16

    lai dara ko grib – galvenais, lai nesačakarē windows ar pielāgošanos zaļajam robotam, izdabājot – pilnībā piekrītu viedoklim – cilvēkiem, kuri nespēj izlemt ko tiem īsti vajag.

    Reklāma