Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Watch piegādāts 22% klientu, problēmas rada tetovējumi

    Jaunākie raksti

    Populāro gadžetu gigantam Apple jau bija jāzina, ka jauna produkta iznākšanai ir jāgatavojas laicīgi un jāuzpilda noliktavas ar Apple Watch. Šobrīd tiek ziņots, ka uzņēmums ne tuvu nespēj apmierināt visus pircējus un cieš pat Apple Watch iepriekš pasūtījušie klienti. Vairāki lielie tiešsaistes gadžetu zinātāji norāda, ka tik milzīgus Apple Watch iztrūkumus ražotājs nedrīkstētu pieļaut. Apple Watch ir pirmais tiešām jaunais Apple produkts kopš 2010. gada, kad parādījās iPad.

    Tiek lēsts, ka Apple Watch iepriekš pasūtījuši aptuveni 1.7 miljoni klientu, bet uzņēmums spējis ar pulksteņa piegādi aplaimot aptuveni 22% no pasūtītājiem. Un nevar teikt, ka Apple nebija iespējas plānot Watch iznākšanu – viedais pulkstenis tika izziņots vēl pagājušā gada septembrī.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek ziņots, ka Apple Watch ciešot no aptetovētām plaukstu locītavām. Tumšas krāsas tetovējumi liedz Apple Watch “sajust” cilvēka ādu un to, ka pulkstenis ir uzlikts uz rokas. Šo var uzskatīt par izņēmuma gadījumu, tomēr fakts paliek fakts.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    02.05.2015 08:25

    Svešas naudas skaitītāji saskaitījuši, ka Apple Watch Sport detaļas maksā 24% no mazumcenas. Nē, es nesaku, ka cena ir par lielu – vēl taču ir jāmaksā strādniekiem, kuri šīs detaļas saliek kopā rūpnīcās, kuru darbināšanas izmaksu daļiņa arī iekļauta cenā. Tad vēl transports, reklāma un protams, īpašnieku dividendes.

    Reklāma