Web Analytics
More
    Reklāma

    Izveido savu Flappy Bird versiju

    Jaunākie raksti

    Izveidota iespēja katram pašam bez jebkādām programmēšanas zināšanām uztaisīt savu Flappy Bird versiju. Tiešsaistes mājas lapa ļauj pielāgot visus populārās spēles vizuālos elementus, tāpēc perfekti izveidotam darbam būs nepieciešams arī pielikt nedaudz iztēli un zināšanas bilžu apstrādē, tomēr arī bez tām var iztikt. Iespējams, pat kāds vēlēsies pievienot savu mūziku un skaņas efektus, arī tas ir iespējams.

    Vari savu izveidoto Flappy Bird parodiju saglabāt, lai to var spēlēt citi trakie spēles fani. Tas patiks pavisam slinkajiem Flappy Bird cienītājiem. Flappy Bird parodiju ļaus lidināt drauga ģīmetni, tabureti, sirsniņu, priekšnieku vai kaut prezidentu. Izvēle ir paša iztēles ziņā.

    Reklāma

    Man ir jāatzīst, ka viedtālrunī Flappy Bird neesmu spēlējis nekad, bet šis spēles pielāgošanas instruments ir pietiekami interesants, lai ziedotu pāris minūtes sava dārgā laika. Diemžēl pati Flappy Bird spēle datorā nav saucama par patīkami spēlējamu.

    FlappyCreator.com - Create your own Flappy Bird parody game

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    28.04.2015 10:58

    “Ir atrasts veids kā jebkuram kļūt par miljonāru 10 minūšu laikā! Labākais tas, ka tas pieejams visiem! Veltīšu savu dārgo laiku un mēģināšu kļūt!”

    Atvaino, bet tu gribēji palielīties vai arī pastāstīt par iespēju un iedot saiti, kur to var izmēģināt katrs?

    28.04.2015 11:15
    Reply to  Prusljix

    Saites VIENMĒR ir pie Avota.

    Prusljix
    28.04.2015 11:36
    Reply to  Artis Abols

    ok, sorry. My bad.

    Reklāma