Web Analytics
More
    Reklāma

    Facebook Messenger mēģinās pārspēt Skype un FaceTime

    Jaunākie raksti

    Jau vairākkārt ir minēts, ka Facebook arvien agresīvāk uzvedas saziņas lietotņu tirgū. Tika iegādāts WhatsApp un arī paša Facebook veidotais Messenger iegūst dažādas jaunas iespējas. Facebook Messenger viedierīču lietotne tikusi pie video zvanu funkcijas, kas liks pasvīst Skype, FaceTime un Hangouts veidotājiem.

    Video zvana sākšana ir pavisam vienkārša – atrodi sarakstes logā kameras ikonu (augšā, labajā pusē), uzspied un tiks sākts video zvans. Zvana saņēmējam ir iespēja uz to atbildēt vai atteikt zvanu. Messenger lielākais pluss ir iespēja sazināties arī Android un iOS ierīču starpā. Iespēja zvanīt Android lietotājiem nav pieejama FaceTime, bet Hangouts lietotne ir arī iOS mobilajai operētājsistēmai.

    Reklāma

    Diemžēl šobrīd Messenger video zvani tiek nodrošināti tikai viedtālruņu lietotāju starpā. Drauga klēpjdators nespēs pieņemt video zvanus. Šeit atkal Messenger piekāpjas Skype un FaceTime priekšā. Iespējams, ka Messenger video zvani nonāks arī datoros, bet tiem, visticamāk, būs nepieciešama atsevišķa Messenger lietotne.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    AnnonymousLegion
    28.04.2015 11:09

    Ja lietotājs vēlas droši sazināties, tad iesaku izmantot Telegram, ar kuru komunikācja tiek šifrēta.

    Reklāma