Web Analytics
More
    Reklāma

    Yahoo veido Google Now un Siri konkurentu

    Jaunākie raksti

    Business Insider ziņo, ka Yahoo veido savu alternatīvu Google Now, Siri un Cortana digitālajiem asistentiem. Šobrīd Yahoo veidotais asistents nosaukts par Index, bet, visticamāk, pēcāk tā nosaukums tiks mainīts uz ko interesantāku. Yahoo asistenta veidošanas pirmā fāze varētu noslēgties tuvāko mēnešu laikā un tad pie lietotājiem nonāks vismaz lietotnes beta versija.

    Yahoo varētu pie jaunā servisa klientiem vērsties ar ideju, ka Google un Apple e-pastu servisi pieejami vien aptuveni 10 gadus, kamēr Yahoo tiešsaistes servisi ir daudz vecāki. Business Insider avots norāda, ka Yahoo netrūkst aktīvi lietotāji, kuru e-pastu kontu vecums jau sasniedzis 20 gadus. Iespējams, ka Yahoo vēlēsies izmantot vecās e-pastu sarakstes, lai uzlabotu lietotāju iespaidu par Index asistenta spējām.

    Reklāma

    Jaunais Yahoo asistents saņemšot jau sākumā vairākas interesantas iespējas. Ja Yahoo Index konstatēs, ka lietotājs ir automašīnā, uzreiz balss komandu meklēšanas rezultāti meklēs informāciju kartē. Tiek minēts, ka meklēšana pēc “JFK” brauciena laikā novedīs pie navigācijas uz lidostu un izlidošanas laikiem, nevis informācijas par 35. ASV prezidentu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma