Web Analytics
More
    Reklāma

    NHL liegs Periscope un Meerkat izmantošanu

    Jaunākie raksti

    ASV Nacionālā hokeja līga (NHL) nolēmusi, ka turpmāk tā necietīs tiešraides no spēlēm, ko katrs pats var nodrošināt ar servisu Periscope vai Meerkat palīdzību. Jebkāda veida nesaskaņota video straumēšana 30 minūtes pirms spēles un arī 30 minūtes pēc spēles beigām ir aizliegta. NHL to uzskatīšot par akreditēto mediju politikas pārkāpumu.

    Pagaidām nav zināmi pārkāpējiem piemērojamie sodi un arī tas, kādā veidā NHL grasās atrast pārkāpējus un vērsties pret tiem. Tiek arī norādīts, ka citi lielie ASV sporta veidi ir daudz piekāpīgāki. Jāatzīmē, ka spēļu fotogrāfijas tiek no skatītāju rindām uzņemtas jau gadiem, tāpēc bieži tiek norādīts, ka arī video uzņemšana un straumēšana būtu uzskatāma par pieļaujamu.

    Reklāma

    Vēlētos ziņot, ka video straumēšana prasa stabilu un pietiekami ātru interneta pieslēgumu, kas piepildītā arēnā ir gandrīz nepieejams. Vienu reizi vēlējos pāris minūšu straumēšanas testu veikt no mūsu pašu mazās Arēnas, bet tas nebija nekādi paveicams. Tīkla pārslodze izglābs visas NHL un citus nenormāli skopos sporta veidus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kristaps K.
    24.04.2015 13:15

    Noslodze arī var būt atkarīga no operatora. Skonto stadionā jau pie kādiem pieciem tūkstošiem cilvēku Tele2 Internets nedarbojas. LMT arī pie visiem astoņiem tūkstošiem parasti strādā, tad caur WiFi parasti glābju draugus. :) Video straumēt gan nav mēģināts, bet fotogrāfijas augšuplādējas raiti.

    x
    24.04.2015 23:38

    nekādas mērkaķošanās :)

    Reklāma