Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple šogad varētu atjaunot iPod touch

    Jaunākie raksti

    Vēl nesen šķita, ka Apple palēnām atteiksies no iPod pavisam, tomēr šobrīd internetā klīst runas, ka iPod touch sērija tomēr tiks pie jauna modeļa pēc trīs gadu gaidīšanas. AppleInsider avots ziņo, ka iPod touch vēl arvien būs aptuveni 4 collas liels, bet gala lēmums vēl neesot pieņemts. Visticamāk, ka iPod touch ekrāna izmērs pārāk netuvosies iPad mini 7.9 collām, lai nebojātu planšetdatora pārdošanas apjomus. Tomēr jaunajam iPod touch nāksies pielāgot ekrāna izmēru un izšķirtspēju šodienas digitālajam laikmetam.

    Visticamāk, jaunos iPod touch darbinās vecāku paaudžu iPhone procesori.  Iepriekš rakstījām, ka Apple grasās pamest vecākas viedierīces iznīcībai. Precīzāk – tās, kurām nav A7 un A8 procesori vai jaunāki nākotnes modeļi. Apple A7 procesors atrodams iPhone 5S, iPad Air, iPad Mini 2 un iPad Mini 3, kā arī A7 modifikācija uzstādīta iPad Air. Attiecīgi iPhone 5, iPhone 4S un vecāko iPad liktenis var jau nākamgad tikt izlemts. Un te nav runa par kaut kādu relatīvi maznozīmīgu operētājsistēmas jauninājumu, bet par to, ka šīs viedierīces no aplikāciju veikala nevarēs neko ielādēt.

    Reklāma

    iPod touch teorētiski būtu jāsaņem arī TouchID pirkstu nospiedumu lasītājs, lai varētu veikt drošus, ātrus un ērtus pirkumus internetā, bet AppleInsider avots par TouchID neko nemin. Par jaunu iPod touch kādu oficiālu vārdu varētu dzirdēt agrākais WWDC konferences laikā, kas norisināsies jūnijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldis M.
    24.04.2015 15:34

    Vēl joprojām nespēju saprast šādas ierīces mērķauditoriju… Varbūt tie kas nevar atļauties iPhone, bet grib kvalitatīvu mūzikas atskaņotāju? nez, ja jau esi gatavs kā atskaņotāju nēsāt līdzi šādu ierīci – tad jau tikpat labi var izmantot iPhone… manuprāt, vienīgā niša kur vēl ar portatīvajiem atskaņotājiem vēl var pelnīt, ir iPod shuffle vai nano… ko ērti lietojot pie dažādām sporta aktivitātēm…
    Vo – ideja! lai apvieno ipod ar Watch – un izveido sporta pulksteni kurš mērīs visus tavus sportošanas datus un atskaņos tev skrienot mūziku.

    Aleksejs Mjaliks
    24.04.2015 23:07
    Reply to  Uldis M.

    Spēļu konsole. Protams, ka pārnēsāja konsole. Piemēram, vecākiem negribās izsniegt sīčiem iPhone, tad kā variants var noderēt iPod touch.

    Tai versijai par sportošanu negribās piekrist. Tur vajadzētu vismaz GPS, bet vēl labāk arī mobilos datus. Mobilos datus diez vai Apple pieliks, jo tam ir domātas citas ierīce. Bet GPS pagaidām ir neredzēta iespēja iekš iPod touch.

    Aleksejs Mjaliks
    24.04.2015 23:01

    Arti, kur pamatojums vārdiem par iPhone 5 un iPhone 4S iznīcību?

    Reklāma