Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon uzsāks piegādi uz Audi bagāžas nodalījumiem

    Jaunākie raksti

    Lielai daļai no mums noteikti ir gadījies saskarties ar situāciju, kad pēc pirkuma veikšanas internetā, ir grūtības saņemt savu preci, jo brīdī, kad kurjers to piegādā, mēs neatrodamies norādītajā piegādes adresē. Nupat Audi sadarbībā ar Amazon un DHL ir izziņojuši iespējamu risinājumu šīm situācijām.

    Sākot no nākamā mēneša Minhenē, Amazon kopā ar DHL izmantos piegādes sistēmu, kuras ietvaros Audi īpašnieki savus sūtījumus varēs saņemt savu auto bagāžas nodalījumos.

    Reklāma

    Kad Audi īpašnieks veic pasūtījumu Amazon interneta vietnē, tiek norādīts aptuvens laika periods, kurā iegādātās preces var tikt piegādātas. Nākamajā solī automašīnas īpašnieks norāda sava Audi aptuvenu atrašanās vietu attiecīgājā laika posmā. Vienlaikus DHL kurjers saņem kodu ar kura palīdzību iespējams vienreizēji piekļūt automašīnas bagāžas nodalījumam. Kods ir aktīvs tikai noteiktajā laika periodā un tas vairs nav izmantojams, tiklīdz pēc tā aktivizēšanas tiek aizvērts bagāžas nodalījuma vāks. DHL kurjers atrod automašīnu, atver tās bagāžas nodalījumu, ievieto tur pasūtījumu, aizver bagāžas nodalījuma vāku un pēc tam vairs to nevar atvērt.

    Sākotnēji programma tiks izmantota testa režīmā un būs pieejama vien ļoti šauram Amazon klientu lokam – ir jādzīvo Minhenē, īpašumā jābūt kādam no norādītajiem Audi modeļiem un ir jābūt Amazon Prime biedram.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Andrejs
    24.04.2015 21:03

    Kur modeļi? :D ganjau ka cigārs un bulka arī ir sarakstos :D

    KKTK
    25.04.2015 19:59

    Lūk tā ir štelle. Citādi tā rūsas kaste stāv visu dienu neko nedarot un aizņem vietu par kuru tāpēc ir jāmaksā.

    Reklāma